25pcs Personalizate coroană de flori Nunta, Confetti Conuri de Hârtie Personalizate Monograma petale de orez favoarea conuri de bomboane petrecerea de ziua popcorn conuri

i33925

62.06lei

-8.47

70.53lei

-12 %

Produs nou

Noastre originale Păsări Dragoste Personalizate cu numele voastre și data nunții, disponibil pe Kraft sau alb și crem ciocan de hârtie.

Vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră și data dacă nunta de la casă și ne va confirma acest lucru cu tine odată ce comanda a fost plasată, multumesc.

Nostru conuri sunt realizate manual din smântână sau alb cu ciocanul de hârtie.Acestea sunt realizate din aproximativ 15 cm pătrat de hârtie.

Conurile sunt neterminate, și acestea ar trebui să fie făcut de tine.Este ușor să le rostogolească în sus.

Există trei opțiuni pentru a comanda:

Opțiunea 1: numai conuri

Opțiunea 2:conuri cu confeti,vom pune 5g per pachet pentru a se potrivi un con, astfel încât este 25packs pentru 25cones per lot

Opțiunea 3:conuri cu petale,vom pune 50pcs per pachet pentru a se potrivi un con, astfel încât este 25packs pentru 25cones per lot

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Cum de a Comanda ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

**Vă rugăm să includeți următoarele informații în Notele La Vânzător la plata:**

1. Alege cantitatea pe care doriți atunci când comanda.dacă doriți anumite confeti, sau cu petale, pls lasa culorile în vânzător notă la fel de bine.Vom accepta mix de 5 culori, la cele mai multe pentru un singur lot.

2.Numele SAU DATA SAU text scurt

Dacă nu știți cum să lase mesaje în vânzător notă, puteți plasa comanda direct și după efectuarea plății, trimiteți mesaje de la noi direct.

Simțiți-vă liber să mă lase să știu dacă sunteți de cumpărare în pachet ca oferim reduceri de cantitate.Vom pune despre 5g confeti pe ambalaj, astfel încât să puteți umple într-un con și despre 50pcs de petale de pe ambalaj.

Dragă prietene, totul este în stoc.Dacă vă place, puteți plasa comanda direct.Cand comandati, va rugam sa lasi textul inclusiv culoarea pe care doriți în vânzător notă sau un mesaj de noi la comanda.Dacă aveți orice întrebări, pls nu ezitați să ne contactați.Noi avem propria noastră fabrică de îmbrăcăminte.Putem personalizat alte limbi în loc de limba engleză, dacă doriți.Dacă ai nevoie de haine personalizate sau logo-ul.Pls nu ezitați să ne contactați prin chat online, fie prin mesaje noi.Va vom raspunde cat mai repede posibil.

Etichete: ușa coroană de flori, oamenii de con, nunta de hârtie confetti conuri, decoupag hârtie, confetti machin, black confetti din hârtie, coronita usa de paște, runda confetti nunta, confetti din hârtie, iepure coroană de flori

model Animale
Material Carton
Ocazie Botez & Botez
Numărul De Model 2112
Nume De Brand PARARTDIY

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare