LED-uri de Machiaj Lumini Portabile Oglindă Lumini Simulat Zilei De 4 Nivelul de Luminozitate de Contact de Control Reîncărcabilă, fără Fir Va

i29060

45.92lei

-8.09

54.01lei

-14 %

Produs nou

LED-uri de Machiaj Lumini Portabile Oglindă Lumini Simulat Zilei De 4 Nivelul de Luminozitate de Contact de Control Reîncărcabilă, fără Fir Va

Lumina perfecta pentru machiaje!Pe deplin simulate lumina zilei alb , 4 Luminozitate de Contact de control.

Baterie reîncărcabilă Litiu ,nu trebuie să vă faceți griji despre găsirea dreptul de priza de putere.

Lumina unghi de 360°, ajustarea, 30cm masă de machiaj lumini.

diferite metode de instalare poate fi instalat în diferite locuri.

LED Oglindă Lumini-Special concepute pentru femeile care doresc lumină suplimentară atunci când se face în sus.

Cele mai frecvente make-up de eroare este cauzată de iluminat necorespunzătoare.Lumina și umbra afectează machiaj de efect.

Multi-Aplicatii:

Multi-funcțional de lumini cu led-uri,care pot fi utilizate pe scară largă pentru cabinet lumini, dulap de bucătărie lumini, dulap lumini, dulap lampă, toaletă lumini, birou de scriere lumini, lumini de baie, machiaj masa de toaleta luminile de sub tejghea lumini, etc.

Frumos Cadou

Cel mai bun cadou pentru Prietene, Mame, Surori, Bunici, domnisoarele de Onoare, Grade, Dependenți de Îngrijire a Pielii, Machiaj Guru,etc pe zi speciala ca Ziua de Crăciun, Halloween, Ziua de nastere sau alte festivaluri.

Ușor De Instalare

Cu două ventuze, foarte potrivit pentru adsorbția în orice plan neted, foarte solid și non-alunecare.fraier de instalare .Este mult mai convenabil și rapid pentru a instala și a elimina .

culoare:alb

Material:ABS

dimensiune:30cm

Conținutul Pachetului:

1 * Fără Fir Lumini Oglindă

2 * Șurub

1 * Cablu USB

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: iluminat dressing, bts lightstick ver 4, lumină naturală albă, lampa trist, dispozitiv de management de cab wireless, contact serviciul clienți, bluetooth dispozitiv de management de cab, a vorbit lumina reîncărcabilă, portabil de lumină led robinet, pentru led-uri oglindă

Nume De Brand REFURBISHHOUSE
Tip Atmosfera
Forma Alte
Tip Baterie NICI unul
Este De Becuri Incluse Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare