Manusi lungi din piele pentru femei piele de oaie lungi peste cot de moda nou stil cu fermoar subțire plus catifea toamna și iarna cald mănuși

i23818

81.76lei

Produs nou

Dimensiunea Diagramă

Femei din piele mănuși lungi sunt disponibile în cinci dimensiuni.Vă rugăm să luați un prieten prietenul lui pentru a măsura palma circumferinta cu un soft de conducător.Cantitatea de date utilizate depinde de dimensiunea tabel comparativ pentru a selecta dimensiunea care ti se potriveste.

Caracteristici Si Specificatii

1.50 cm manusi lungi din piele sunt realizate de înaltă calitate naturale de animale piele de oaie piele si poate fi purtat peste cotul brațului.Vă rugăm să consultați lungime date de dimensiune tabel comparativ pentru lungimea efectivă. 2. Metal fermoar este adăugat la manusa maneca parte, și mănuși elegante și elegant. 3. În interiorul mănușii este un strat subțire plus de catifea, material poliester, care are funcția de a ține de cald și rece.

Vitrina Model și Produs

Bickmods brand din piele de oaie piele mănuși lungi, moi și delicate, din piele de calitate, tot din piele de tăiere model este atent artizanale pentru a arăta standard ridicat de calitate de mănuși de piele.

Instrucțiuni De Spălare

Manusile sunt facute din animale naturale din piele și nu pot fi spălate cu apă.Dacă mănușile sunt praf sau stainy, ștergeți-le cu un prosop umed și locul curățat mănuși într-un loc bine ventilat să se usuce.A nu se expune la soare.

Mai Multe Culori Disponibile

Povestea De Brand

Etichete: aur mănușă de piele, tricot mănuși, mănușă din piele lung, tifon, mănuși lungi, mănuși cu un deget mănuși pentru femeie, femei mediu-lung mănuși, fairy femei mănuși, masina de vacă autocolant, baterie mănușă de piele, mănușă din piele de oaie

Material Exterior Piele De Oaie
Dimensiune 6.5 7 7.5 8 8.5
Numele Departamentului Adult
Numărul De Model YP5501
Lungime 46-48 cm
Nume De Brand Bickmods
Gen FEMEI
Material Polietersulfonă
Mănuși Lungime Cot
Stil Moda
culoare negru
Model Tip Solid
Tip De Element Mănuși & Manusi
În interiorul materialului Poliester

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare