Nou
Original T12-11 Lipit fără Plumb Fier Sfaturi pentru T12-11 Statie de Lipit de Fier de Înlocuire

Original T12-11 Lipit fără Plumb Fier Sfaturi pentru T12-11 Statie de Lipit de Fier de Înlocuire

i20585

63.10lei

-11.14

74.24lei

-15 %

Produs nou

Orgainal T12-11 Lipit fără Plumb Fier Sfaturi pentru T12-11 Statie de Lipit de Fier de Înlocuire

Stimate Client :

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita magazinul nostru!Produsul nostru 100% din orgainal fabrică dacă aveți orice întrebări,vă Rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, cele mai bune servicii vor fi furnizate, vă Rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, în mod direct, multe mulțumiri !

Despre Transport:

1.Putem trimite rapid din moment ce avem de inventar,în mod Normal, ne pot trimite produsul in 2 zile lucratoare 2.Pentru unele țări, costul de transport maritim poate foarte mare, puteți cumpăra în vrac, astfel încât te scutesc de transport 3.Dacă ți-am găsit loc în zonă de la distanță în sistemul logistic, vom verifica cu tine pentru a găsi cel mai bun mod de a salva costul de 4.Vă rugăm să rețineți că prețul produsului nu sunt, inclusiv taxele vamale și de la distanță, costurile de livrare.dacă aveți orice cerință, vă rugăm să contactați-mă înainte de expediere.

După-Politica de vânzări:

dacă produsul nu corespunde descrierii, vom 100% de restituire, vă rugăm să asigurați-vă că produsul în stare originală Va oferim video suport tehnic, suport On-line, dacă aveți nevoie

WeTradeTek o echipa de profesionisti pentru reparatii telefoane instrumente, accesorii,masina etc. am fost în acest domeniu de mai mult de 5 ani, dacă aveți orice alte întrebări, bun venit pentru anchetă , sperăm că veți avea o bucurie de cumpărături !

Etichete: mănuși de iarnă pentru femei, ballscrew, 950d bakon, ksger t12, fier ks, hakko fier, subțire t12 sfat, Lukey 852d, digital de lipit ciocan de lipit, fier de lipit sfat

Numărul De Model K H I

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare