ORICO 5Gbps de Înaltă Viteză, Mini 4 Porturi USB 3.0 HUB Pentru Desktop Laptop Cu Stand Titular Pentru Telefon Tablet PC

i192544

45.50lei

-14.37

59.87lei

-24 %

Produs nou

Design inovator:Acest hub cu telefonul / tableta stand vă permite să joace jocuri în timp ce vizionați filmul.Puternic controler:de Înaltă performanță, operatorul asigură rapid și stabil de transmisie de date.

USB3.0 / 5Gbps transmisie:USB3.0 transferuri de date de până la 5Gbps, de 10 ori mai rapid decât USB2.0, economisind mai mult timp pentru tine.

Vă dau un ordonat desktop:Interior USB design evită murdar desktop; telefon / tableta stand este ușor pentru a verifica mesajele.

De înaltă calitate:solidă șasiu fabricat din ABS material ignifug și triunghiul de design face mai stabil și durabil.

Pe scară largă compatibil:Compatibil cu Windows / Mac OS / Linux și etc. Multi-protecție de siguranță:Built-in de curent / tensiune, scurgere de curent, scurt-circuit și dezordine protecție păstrează dispozitive de siguranță.

Culoare: Negru

material: plastic

Linia de lungime: 1 metru

Conținutul Pachetului:

1*USB HUB

1*manual de Instrucțiuni

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: stație de andocare hdd ide sata, dj suport pentru laptop, clip hub usb, dock station pentru laptop, suport pentru laptop usb, hdd hot swap, hp pro docking station, laptop standuri doc, orico ssd, android hub

Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Pachet Da
Nume De Brand orico
Tip Laptop Docking Station

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare