En-gros de 10 buc Alge marine de Pește Coral Forma de Tort Fondant Instrumente de Decorare, Mucegai Silicon Pentru Tort Craft, din Silicon Sapun Matrite

i192479

128.01lei

-32

160.01lei

-19 %

Produs nou

♦ Material: 100% Alimente grad Silicon

♦ Durabil și Pliabil

♦ Moale si extrem de flexibil

♦ Simplu și sigur de utilizat

♦ Poate fi folosit de mai multe ori și ușor de curățat

Instrucțiuni: 1.Se spală și se usucă silicon mucegai ei bine, și ușor de praf cu faina de porumb pentru a ușura eliberarea. 2.Pune mucegai pe o suprafață plană suprafață fermă.Apăsați inserați codul uniform și ferm în matriță fără supraîncărcarea. 3.Intindeti pasta pe mucegai cu un sucitor.Se asigura că toate zonele sunt complet si baza este plat. 4.Taiati orice exces de pasta de marginile cu o spatula. 5.Rândul său, peste mucegai și eliberați lipi ușor pe o suprafață curată.Vă rugăm să rețineți: Instrumente utilizate cu produsele alimentare trebuie să fie păstrate separat de cele utilizate cu materiale non-alimentare.

Notă:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Deoarece cauza de imagine, produs de dimensiunea reală, nu este atât de mare precum crezi .Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Atât de atent înțelegere sau inainte de a cumpara.

Etichete: ursul de copt tort, urs polar tort mucegai, boho mucegai tort, ursul brânză tort mucegai, bordura mucegai tort, expresia urs tort mucegai, moda urs tort, minge de mucegai tort, maimuță tort mucegai, carbon tort urs mucegai

Tort De Instrumente De Tip Matrite
Material Silicon
Sugestiv Sexual No
Tip Tort De Instrumente
Nume De Brand fengying
Obscene Imagine No
Certificare SGS
Numărul De Model G350
Caracteristică Eco-Friendly

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare