Noul Galaxy Proiector Lumina Cerul De Amurg Stele Ocean Val De Proiecție Difuzor Bluetooth Voice Control Crăciun Proiector Lumina

i192476

111.33lei

-22.79

134.12lei

-16 %

Produs nou

❶ 【 Mai Nou Laser Star Lampa de Proiecție】 Nostru înstelat de noapte lumina de proiecție proiecte realiste cer de noapte înstelat cu apă val de modele și stele pe tavanul camerei, se umple camera cu nebuloase și stele twinkle.Crearea atmosferei și ameliorarea somnului și de a stimula interesul copiilor în astronomie.

❷ 【Control Vocal Stele Proiector】 Stele de Dans Cu Muzica, sunet unic-activat modul poate face sclipire de stele frecvență urmați de frecvență de sunet în continuă schimbare, luminile pâlpâie și de modificare a modelelor cu ritmul muzicii.sau puteți să-l controla prin aclama mâinile, care poate crea o atmosfera de petrecere pentru tine.(►Notă: modul Implicit de conexiune USB.)

❸ 【Muzicale Înstelat, Lumina de Noapte Proiector】Built-in Difuzor Bluetooth,conectați la telefonul inteligent sau tableta prin intermediul Bluetooth, sau introduce U-disk, pentru a vă bucura de muzică sau poveste de culcare.

❹ 【Control de la Distanță și Funcția Timer】puteți schimba cu ușurință moduri de a-ti personaliza stilul de partid cu telecomanda IR (►Gama: 12M ).Alegerea ocean, val sau înstelat modul de proiecție sau ambele, schimbare culori diferite/viteza/luminozitate de val de lumină, de adaptare la modul de muzică/volum/sunet-activat modul de setare 1h/2h timer sau non-stop joc.Nu mai trebuie să vă faceți griji despre "ieși din pat sau canapea pentru a porni sau a închide lumina".

❺ 【3 Proiecția Efecte】 Blând colorate val de apă de proiecție; vis de stele verzi de proiecție; stele & val de apă împreună proiecție .Liniștitor aurora efect creează un mediu relaxant, în orice cameră!Un cadou excelent pentru adulți și copii deopotrivă!

Produs Caracteristică

Control de la distanță - Controlul asupra tuturor funcțiilor de steaua proiector cu acest all-in-one de la distanță.

Diverse Stabilirea de Sincronizare - sincronizare Rapid setarea cu 1 oră, 2 ore, sau non-stop joc. (Implicit 4 ore auto-off.)

Mutarea Stele și Valuri - i Lumineze camera cu mișcare tăcut stele și valuri, oferă o vie cerul înstelat și sărbătoarea de viziune.

Multi-Efecte de Culoare - 4 opțiuni de culoare diferite, include alb cald, albastru, roșu, și verde, face 21 de tipuri colorate moduri de iluminare.

Built-in Music Player - Reda muzica de pe U-disk sau de a conecta telefoane inteligente sau tablete, prin intermediul bluetooth, difuzoare de inalta calitate pentru a vă bucura de muzica preferată.

Cum să utilizați

1,utilizarea în Interior, proiectare în cer direcție.(sau puteți schimba direcția de proiecție, oferindu-i o bază )

2,Conectați telefonul la Bluetooth connection "BTK10" pentru a reda muzică.

3,Asigurați-vă că telecomanda este îndreptată spre senzorul infraroșu.

Caietul de sarcini

Maxim de putere LED: 2* 4W

Laser verde:

Putere de Intrare: USB DC5V / 2000 ma

Temperatura de operare: 14 ° c și 104℉(0℃ la 40℃)

Proiecție de Acoperire: 161-538sq.ft(15-50㎡)

Notă

1. Am livrat fiecare comanda pentru Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza cu site-ul: www.17track.net 2. Culoare așa cum se arată în fotografie.Real element va arata la fel ca imagine , cu toate acestea , pot exista mici variații în culori datorită efectul de iluminare de fotografie a lua sau a ofertantului setărilor monitorului. 3.dacă sunteți un distribuitor, dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți un mesaj sau e-mail-ne , noi vă va oferi cel mai bun pret, multumesc!

Timp De Transport Maritim

Livrare Standard: e-Packect Aproximativ 10~25 de zile I-dt.ro Standard de Transport de Aproximativ 20 de~45 de zile China post Aer Înregistrat Mail Despre 15-60 zile 4PX Singapore Post Despre 15-60 zile Expres Transport: DHL Express Aproximativ 3~7 zile UPS Aproximativ 3~10 zile FEDEX Aproximativ 3~10 zile EMS Aproximativ 7~15 zile

Plata

I-dt.ro acceptă plăți internaționale (Escrow), în prezent Alipay acceptă mai multe metode de plată: card de credit, transfer bancar T/T, Western Union, Moneybookers, card de Debit.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență 5 STELE și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Dacă aveți orice problemă pentru achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați în primul rând,să ia fotografii în timp și să ne contactați,vom termen de 12 de ore pentru a vă ajuta să se ocupe cu ea.vom găsi o soluție pentru a rezolva problema.

Etichete: decor de paști, oficial xiaomi, bwart, lampa led, mini proiector, disney princess, difuzor, galaxi proiector, led, printre noi plushi

Generarea De Energie Comutator
Este Nevoie De Baterii Da
Tensiune 5V
Certificare ce
Putere 0-5W
Tip De Element luminile de noapte
Tip Atmosfera
Tip Baterie LITIU-ION
Sursa De Alimentare DC
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model BL-YYXKD-USB-Negru
Este De Becuri Incluse Da
Este Baterii Incluse No
Utilizare Vacanta
Este Dispozitiv Inteligent No
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Corpul Material ABS
Nume De Brand zinuo
Forma Animale

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare