LED DIY Kit de Iluminat Pentru 4184 Black Pearl Iluminat Părți Modele Blocuri DIY Kit Jucarii

i192386

78.37lei

-28.99

107.36lei

-27 %

Produs nou

LED DIY Kit de Iluminat Pentru 4184 Black Pearl Iluminat Părți Modele Blocuri DIY Kit Jucarii

Puncte: 1、UTILIZARE: pentru LEGO Piratii din Caraibe Perla Neagra 4184 Blocuri (NU include Setul de Lego)

2、PORDUCT CARACTERISTICĂ: Lumina este utilizat materialul original exclusiv manual.Acesta conține 2 USB kit de Lumina , cutie de baterie si 1 conector USB.Plug în putere, și de lumina ta blocuri cu un design uimitor!

3、SFATURI: Utilizați Pensete mici și trei Baterii AAA sau USB Încărcător și Tensiunea trebuie să fie mai mică de 5V pentru a evita arderea.

4、INSTRUCȚIUNI de INSTALARE: lumina set instalarea se face de preferințele dumneavoastră.Vă rugăm să instalați lumina led-uri cu atenție, nu e greu de tras și nu este nevoie să se îndoaie sau se agită.

5、DESPRE NOI: Specializat în custom-designed Kit de Iluminat jucării, am scopul de a furniza clienților cu produse de calitate și servicii de calitate.Asigurați-vă creațiile dvs. unic, cu o bogată imaginație și creativitate.Să modelului aprinde cărămizi și să le aducă o nouă vitalitate.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Au o experiență de cumpărături fericit!

Descriere:

Kit de iluminat pentru LEGO Piratii din Caraibe Perla Neagra 4184 ( pentru LEGO set nu este inclus).Acest lucru nu este un produs Lego.

Informații:

Filiala: pentru Lightaling

Model: Compatibil Cu Lego 4184

Material: Plastic

Plastic Tip: ABS

Plastic Bloc De Forma:Auto-Blocare Cărămizi

Pachetul Include:

Numai Led Light Set

Etichete: diy kit set, electron kit, kit diy kituri electronice pentru lipit, diy kit de electroni, diy set, 18650 mod vv, cutie mod, ambarcațiunile de kit, broderie geantă de mână kit, incepator kit de broderie

RC Piese si Acc Conectori/Cabluri
Dimensiune /
Material Plastic
Numărul De Model 4184
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Nume De Brand MezoJaoie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare