Fibra de Carbon de bord interior tapiterie auto echipament de depozitare cotiera cutie autocolant decorativ de interior ornamente pentru Nissan 350Z

i192186

54.92lei

Produs nou

1. Vom încerca să reducă valoarea facturii declarație pentru a evita impozitul.Putem percepe DOAR prețul ȘI costul de transport maritim, prețul Nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.Noi nu suntem responsabili pentru c ustoms impozit și taxă, aceasta este cumpărătorul este de datoria dacă obiceiurile locale sau post cere taxe vamale.Pls nu cumpăra dacă ai minte, multumesc. 2. Dacă aveți întrebări despre taxe vamale, vă rugăm să contactați local personalizate de birou înainte de a licita.Te rog, nu face ordine, dacă nu poate accepta acest lucru. 3. În cazul în care elementul a fost returnat din cauza probleme vamale, ne poate rambursa numai pentru punctul de REPER, așa că vă rugăm să urmăriți colete în mod constant, odată ce te vamale problema.vă rugăm să contactați din timp, pentru a evita returnarea, sau putem doar element de rambursare parte o dată a revenit.

Transport Gratuit~~~

Real Fibra de Carbon de Bord formarea interior ornamente Interioare Autocolante decorative pentru Nissan 350Z

Notă: Doar pentru Mâna Stângă Driver

1.Vă rugăm să permiteți 1-2 mm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2.Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

3.Vă rugăm să verificați tipul de masina ta inainte de a plasa comanda.Vă rugăm să măsoare masina ta mărimea și în comparație cu dimensiunea de fotografie nostru inainte de a plasa comanda!

- Dacă aveți orice întrebare despre produsele noastre înainte sau după ce a câștigat licitația, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți echipei de suport bu clic pe butonul "pune o intrebare" sub "Vânzător info" secțiune pe colțul din dreapta sus.

--Biroul nostru se deschide de luni până vineri.Am aproape pe sfârșit de săptămână și de toate sărbătorile importante.

--E-mail este garantat de a fi răspuns în termen de 24 de ore.E-mail trimis la noi, în timpul weekend și de sărbători va fi răspuns în următoarea zi lucrătoare.

--Vă rugăm să rețineți că toate e-mailurile vor fi trimise la adresa de e-mail pe adresa de pe ebay.Vă recomandăm să verificați atât de Inbox și Junk e-Mail Caseta în cazul în care mesajele sunt tratate ca Spam.

- Dacă aveți orice probleme cu achiziția,transportul,returm/schimb,sau oricare altele,vă rugăm să e-mail și să ne rezolve problema înainte de a ne părăsi un feedback negativ.Serviciul nostru clienți este aici pentru a vă asigura că sunteți mulțumit cu serviciile noastre.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare: 15~60 De Zile

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la I-dt.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Etichete: 350z fibra de carbon, micro nx, acoperi infinix hot 8, tabloul de bord nissan, ar buttstock, nissan 350z led interior, 350z carbon, z34, 350z, 30 bar

Extern De Certificare De Testare ISO9001
Element De Lungime 25inch
An 2003-2009
Tip De Material Real fibra de carbon
Tip De Element Interior Semifabricate
Lățime Produs 20inch
Înălțime Element 3inch
Numele Modelului AG-NI350Z004
Articol Greutate 0.1kg

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare