Nou
Chamberlain TX2REV / Chamberlain TX4RUNI compatibil control de la distanță de înlocuire

Chamberlain TX2REV / Chamberlain TX4RUNI compatibil control de la distanță de înlocuire

i190697

20.65lei

Produs nou

Această înlocuire de control de la distanță compatibil cu urmeze Chamberlain garaj ușă openers:

Chamberlain ML550EV / ML800EV / ML1000EV-F / ML1000EV-S / ML510EV de Bază / ML700EV Confort / ML1000EV Premium garaj ușă openers.

Acesta înlocuiește original Chamberlain TX2REV, Chamberlain TX4RUNI, Liftmaster TX4UNIS , Liftmaster TX2EVS, Liftmaster TX2EV, Liftmaster TX4EVS de control de la distanță.CUM SĂ PROGRAM de la DISTANȚĂ: standard de programare procedura este după cum urmează : Utilizarea galben buton rotund 1. Apăsați și eliberați galben buton rotund pe deschidere.Aflați indicatorul luminos se va aprinde în mod constant timp de 30 de secunde. 2. În termen de 30 de secunde, apăsați și mențineți apăsat butonul de pe telecomandă de mână, pe care doriți să opereze ușa de garaj. 3. Eliberați butonul atunci când deschizator luminează intermitent o singură dată.Noua telecomandă este programat.Pentru a Șterge toate de Control de la Distanță: Pentru a dezactiva orice nedorite de la distanță, în primul rând șterge toate codurile: Apăsați și țineți apăsat butonul galben buton rotund pe deschizator de până la învețe indicatorul luminos se stinge (aproximativ 10 secunde).Toate celelalte telecomenzi sunt acum șterse.Reprograma fiecare de la distanță pe care doriți să utilizați Specificații Tehnice Numarul de canale: 4 Canale - pentru a Aloca până la 4 canale diferite pentru cele 4 butoane.

Acoperire : metal de Înaltă calitate design cu capacul pentru a preveni accidental butonul de operare

Distanta de transmitere: până la 150 m (500 ft.)

Fre frecvența: 433,92 Mhz rolling code Canal / Butonul cu Numărul: 4

Baterie: CR2032 (baterie tabletă)

Dimensiune: 70mm x 33mm x 15mm

Temperatura de operare: -20° la 72°C (de la -4° la 161, 6 de°F)

Material carcasă: așa Cum se arată în fotografie de produs, material plastic sau metalic

Alte: Elegant nou caz cu intermitent LED indicator de transmisie, frumos cheie lanț inel cu condiția

Baterie și lanț cheie incluse!!!

Etichete: liftmaster 94335e control de la distanță, chamberlain usa de garaj de la distanță de control, telecomandă media center, ic tv lcd, mce remote, ir de la distanță pentru pc, Portofel Inteligent, consiliu universal pentru lcd tv, hp scanjet, universal lcd placa de sistem driver lvds

Utilizarea Universal
Numărul De Model TX2REV
Nume De Brand dongbest
Comunicare Wireless RF

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare