5pcs Poarta de control Pentru DOORHAN transmitter2 4 canale 433,92 MHz Telecomanda usa garaj de rulare cod cheie lanț pentru bariera

i190393

101.09lei

-67.39

168.48lei

-39 %

Produs nou

DOORHAN TRANSMIȚĂTOR 2 / TRANSMIȚĂTOR 4

Descriere:

1. Tip de programare: Programarea cu receptorul 2. Numărul de canale: 4 3. Cod: cod de rulare 4. Frecventa: 433MHz

Model Compatibil

Toate DOORHAN telecomanda 433 mhz rolling code De exemplu: Doorhan Transmițător 2 Doorhan Transmițător 4 Premium RC negru 4 vă rugăm să rețineți , telecomanda este COMPATIBIL / ÎNLOCUIRE /CLONA de la distanță , nu cel original.

Programare / Instrucțiunile De Învățare

Programul de la Poarta / Garaj Ușă Openers același mod ca și originalul DOORHAN Transmițător 4 telecomenzi, vă rugăm să consultați receptor manual de utilizare.Pentru un tipic DOORHAN Garaj Panoul de Control, procedura de programare este după cum urmează: 1. Apăsați și eliberați butonul R de pe receptor. 2. Partea stângă a panoului de afișaj va arăta 0 apoi dispare imediat. 3. Apăsați orice buton de două ori, de codificare este finalizată. 4. Apăsați pe emițător buton pentru a testa funcționarea.Notă: Pentru a elimina un singur transmițător e cod sau toate codurile de transmisie de la receptorul de memorie, vă rugăm să consultați receptor manual.

Ștergeți Toate Codurile

1. Porniți alimentarea de DHRE-2 unitate receptor. 2. Apăsați butonul timp de 10 secunde CODE1 (sau SW1) - dacă utilizați CH1, CODE2 (sau SW2) - dacă utilizați CH2. 3. LED1 va fi intermitent 10 secunde, apoi opriți pentru 2 secunde și clipi de două ori pentru a confirma faptul că memoria este clar. 4. Eliberați butonul.Toate stocate coduri, inclusiv cel de curtoazie lumina coduri ar trebui să fie acum șterse.Confirma acest lucru prin apăsarea emițătoare utilizate anterior pentru a opera aparatul.Acolo ar trebui să fie nici un răspuns.

Etichete: cod grabber, de control al aerului samsung, de la distanță rf433, 423 mhz control de la distanță, doorhan de la distanță, perete rf433, 435 mhz control de la distanță, control de la distanță de cod roll, poarta de control, rc receptor comutator

Origine NC(de Origine)
NAME3 DOORHAN telecomanda pentru bariera
Certificare CE
Prenume2 DOORHAN bariera de la distanță
Frecvența 433mhz
Nume1
Canal 4
Utilizarea Comutator
Numărul De Model 015-DOORHAN
Distanta de transmisie 30-100meters (spatiu deschis)
Compatibil doorhan transmițător 2,doorhan transmițător 4
Nume De Brand Scimagic-RC
Sprijin APP No
Material metal și PVC
Pachet Da
Comunicare Wireless RF
Tensiune 12v

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare