DYKB NOU USB killer U Disc Criminal Miniatur modulul de alimentare de Înaltă Tensiune Generator de Impulsuri

i190194

104.76lei

-6.69

111.45lei

-6 %

Produs nou

USB killer U Disc Criminal Miniatur modulul de alimentare de Înaltă Tensiune Generator de Impulsuri

se canot utilizarea Încărcătorului și Banca de putere Descriere: Caracteristici:

Acest produs este folosit pentru interfata USB test de presiune, nu pot fi folosite împotriva legii și comportamentul etic! !

NOTĂ :Doar pentru testare și cercetare, orice dispute și consecințe negative magazinul nu este responsabil pentru, vă rugăm să ia în considerare cu atenție înainte de cumpărare! ! !

Produsul nu conține o baterie, dar generează, de înaltă tensiune în timpul funcționării (rapel circuitul de ieșire este fixat la 300V, și atunci când producția este conectat la sarcina, tensiunea este tras în jos de descărcare de gestiune tensiune de prag, valoarea centrală este 230V, iar eroarea este de ±30%).Prin urmare, nu scoateți sau daune termocontractabile tub de piele atașat la acest produs (termocontractabile tub are o rezista de tensiune de 600V).Dacă termocontractabile tub pielea este deteriorat, nu mai utilizați-l.

Dacă orice condiții anormale, cum ar fi anormală a tensiunii de ieșire (prea ridicat sau prea scăzut), sunet anormal, căldură excesivă sau chiar foc apărea în timpul funcționării, opriți imediat alimentarea.

Produsul este bazat pe impuls structura .Un instrument de testare pentru sustenabile de ieșire de impuls de tensiune.

Energia de intrare este derivat din producția de interfață USB în sine (5V 1A sau mai mare), așa că nu trebuie să fie încărcat, dar este nevoie de capacitatea de ieșire din interfața USB: tensiunea de ieșire nu este mai mare de 20% din 5V eroare, și de ieșire de curent nu este mai mult de 1A.În caz contrar, acest produs poate să nu funcționeze corect.

Acest produs poate produce o ușoară sunet, sunet sau de sunet de inductor de lucru în DCM (modul intermitent) și o ușoară descărcare de gestiune sunetul produs de tub cu descarcare in gaz (însoțită de albastru violet lumina produsă de un arc).

După introducerea acestui produs în interfață USB care îndeplinește cerințele menționate mai sus, acesta va automat de descărcare de gestiune, și ai nevoie doar pentru a înregistra datele de care aveți nevoie pentru a măsura cu alte instrumente de măsurare, în același timp, atunci când este descărcată.Cu toate acestea, se recomandă ca timp de lucru continuu să nu depășească 10 secunde, iar limita condiția să nu depășească 30 de secunde.Deoarece acest produs a pus o mulțime de componente pe o zonă foarte mică, este evident că acumularea de căldură efectul este evident.În absența bună răcire (răcire forțată), vă rugăm să nu depășească timpul de lucru de mai sus.

Acest produs este potrivit doar pentru placa de baza de computer, echipamente de control industrial, echipamente medicale, instrumente de măsurare și alte main board cu discrete de alimentare sau test de selecție, are o interfata USB de Tip A, nu este cazul să MicroUSB, USB TypeC, Iluminat și alte pin intensivă interfețe, se poate puncție aer între pinii, provocând deteriorarea produsului în sine.

dimensiunea 44.1 mm,x 15.3 mm

Curent de 5V, 1A sau mai sus.

De ieșire este prezentată în figura.După măsurare, după o scurtă ieșire, timpul de creștere a capacității de tensiune este de aproximativ 388ms, și coborârea de timp este mai mică decât 20ms.

Conținutul Pachetului

100% De Brand Nou

1 Xmodule ca frist picture show

Transport : Tara

Timp de livrare Zile lucratoare (nu inclusiv de vacanță) 5-7 8-10 11-14 15-19 20-22 >25 Zile Lucrătoare + sâmbătă + duminică 5-9 10-14 15-20 21-25 26-30 >35 Statele Unite ale americii Rate (element ajuns) 9% 50% 21% 13% 7% Rambursare sau Retrimite Regatul Unit Rate (element ajuns) 10% 62% 20% 3.5% 4.5% Rambursare sau Retrimite Australia Rate (element ajuns) 23% 50% 13% 8% 6% Rambursare sau Retrimite Franța Rate (element ajuns) 1.5% 20.5% 45% 23% 10% Rambursare sau Retrimite Germania Rate (element ajuns) 5.5% 25% 35% 19% 15.5% Rambursare sau Retrimite

Canada

Rate (element ajuns)

0.0%

44 %

35%

18%

3%

Rambursare sau Retrimite Spania Rate (element ajuns) 1.5% 25% 50% 14% 9.5% Rambursare sau Retrimite Plata :

Feedback-ul

Am

Etichete: placa de sunet usb isk, 300kva, generator de audiofrecvență, cc2538, ci modul tv card francesat, monitorul bateria, jkk90, generator de impulsuri cu frecvență reglabilă, purificator cu ioni negativi, watt saver pro

Mai mare 5V 1A
Compatibil Marca/Model NICI unul
Numărul De Model 00
de mai sus 1A
Actuala 5V
Nume De Brand DYKBmetered
tensiunea este de aproximativ 388ms

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare