Nou
5x5mm de Aur de Moda Feliuta Siam Safir Fuchsia Montana Black Amethyst Metalice Mozaic oglinda autocolant pentru DIY Browband Mobilier

5x5mm de Aur de Moda Feliuta Siam Safir Fuchsia Montana Black Amethyst Metalice Mozaic oglinda autocolant pentru DIY Browband Mobilier

i188999

243.22lei

Produs nou

Metalice Mozaic Oglinda autocolant detalii:

Produs

Metalice Mozaic Oglinda autocolant Articol Nr MM001

Materiale

rasina + autocolant Dimensiune 5x5mm, 3x3mm de Culoare Aur, Argint, Negru,Siam,Safir,Roz,Ametist,Montana,Jonquil....

Dimensiune 45x95cm/bucată Potrivită de Îmbrăcăminte,genti,incaltaminte,bijuterii,browbands,mobilier,cadouri,decor nunta...orice iti place

Sfat Cald:

Toate produsele sunt de fabrica direct de pe magazinul meu.Producția va fi pornit după ce ai licitat și să plătească.Vă rog nu licitați dacă nu aveți de gând să plătească pentru elemente.Dacă aveți orice probleme după ce primi elemente,vă rugăm să contactați-mă înainte de a părăsi feedback-uri.

LICITAREA FERICIT ~ VĂ MULȚUMIM PENTRU CĂUTAREA

SIMȚIȚI-VĂ LIBER SĂ MĂ CONTACTAȚI PENTRU ORICE ÎNTREBĂRI

Fotografii:

Noi vă oferim calificat stras articole cu preturi rezonabile,prompt angajam,mai mici taxa de transport de marfă precum și satisfăcătoare după-vânzare de servicii.Aștept cu nerăbdare să stabilirea mai muti-beneficiu relații cu clienții din fiecare colț al lumii .

Putem accepta Escrow,Card de Credit, T/T sau Western Union,Moneygram.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la data comenzii plasate.

Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 3-7 zile lucrătoare de la confirmarea plății.

"Transport gratuit" elemente va fi publicat de "China Post" ,"Singapore Post" ,"Hongkong Post" sau "E-Pachete de" registered air mail, elementele pot fi controlate și urmărite on-line.

Postul de Transport maritim, în mod normal, durează 15 până la 35 de zile lucrătoare pentru a primi.

Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 2-3 săptămâni , în timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla (cum ar fi vremea rea).Dacă se întâmplă, trebuie doar sa ne contactati, va vom ajuta să vă verificați și să rezolve orice problemă.

E-Pachet de Transport maritim, în mod normal, durează de la 7 la 18 zile lucrătoare pentru a primi.Exprima de Transport maritim în mod normal durează 3 până la 7 zile lucrătoare pentru a primi.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Conditii de vanzare:

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția.

Feedback-ul este important pentru noi, vă rugăm să ia timp pentru a lăsa un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Va garantam pentru a face același lucru pentru tine.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non-feedback-ul pozitiv.Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare.

Politica de retur:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

Noi garantam calitatea produselor pe care le vinde.

1. Pl usurinta aplica pentru cererea de restituire sau de schimb în termen de o săptămână de la primirea coletului.

2. Vă rugăm să ne contactați pentru a obține autorizația de returnare.Ne-wo-ar trebui să se examineze dacă multumesc de r efund sau de schimb este justificată după ce vom primi cererea de fefund sau schimb.Ne rezervam dreptul de a respinge orice restituire sau de schimb.

3. Vă rugăm să împachetați cu grijă pentru a preveni deteriorarea.După ce vom obține returnat și afirma defecte, ne va livra înlocuitor imediat.Dacă nu există nici un înlocuitor adecvat, va vom returna plata.Dar costul de transport, taxa de manipulare și alte taxe suplimentare sunt non-rambursabile.

4. Dacă ruturned element este non-produs defect, o vom trimite înapoi la cumpărător.Cumpărătorii ar trebui să fie responsabil pentru toate cheltuielile care rezultă.

Superbe Accesorii De Îmbrăcăminte Co., Ltd.a fost fondată în 1999 și este angajată în dezvoltarea, producția și comercializarea de pietre, stras articole de pasmanterie, stras lanțuri, stras panglici, catarame, broșe, accesorii pantof, geanta ornamente și hot-fix stras casete pentru articole de Îmbrăcăminte, Genți, Încălțăminte, Fruntea benzi, Mobilier, Lămpi, Cadouri si Bijuterii, cu o 1200mp de plante din China.

Bazat pe forță de muncă cu experiență, capacitate mare de producție și gestionare eficientă a personalului de membri, Superba Accesorii de Îmbrăcăminte Co., Ltd.a devenit unul dintre cele mai profesionale producătorii de stras ornamente în China.Superb a devenit un furnizor calificat care oferă produse, preturi competitive, servicii de calitate și stiluri unice, precum și modele personalizate.

"Calitate, Preț, Service, și Eficiență" sunt cei mai importanți factori în afaceri internaționale; în picioare de credit si increderea sunt factori vitali în e-business.Ne va fi foarte apreciat dacă nu există nici o șansă pentru noi de a coopera cu tine.În scopul de a coopera mai bine cu onoare companii, vom lansa un favorabile produsului la intervale regulate pentru grijuliu opțiune.

Dacă aveți orice probleme, va rugam sa ne contactati.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Sper să avem o colaborare buna

cu tine pentru o lungă perioadă de timp.

e.

Etichete: aur placi de mozaic, scrisoare de rășină autocolant, oglinda vintag, led nissan tiida, coroana de argint, miracullum autocolante de perete, oglindă placi de mozaic, curea pentru huawei honor 2, black mirror poster, montana vopsea neagră

Tema Încă de viață
Stil Solid
Dimensiune Foaie 45cmx95cm
Dimensiune 3x3mm, 5X5mm
culoare Diferite culori
Caracteristică mozaic autocolant
Numărul De Model mm001
Caietul de sarcini Single-piece Package
model Suprafață Oglindă De Perete Autocolant
Scenarii PERETE
Material Rășină
Clasificarea Pentru Perete
Cenzura Cod 000100

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare