2000W Electric masina de Tuns iarba Weeder Instrument de Putere Electric Iarba Arzător de Înaltă Eficiență SUA/UE/marea BRITANIE/AU erbicid Termică Plivitul Stick

i187417

126.07lei

-39.8

165.87lei

-23 %

Produs nou

Descriere: 1.Profesionale plivitul: Acest produs foloseste tehnologia profesionale, maxim temperatura flăcării poate ajunge la 650℃, poate elimina rapid și eficient buruienile dintre pietrele de pavaj, grădini sau drumurile de acces.

2.De înaltă Eficiență: iarba arzător combină ultra-înaltă și 230V 2000W performanță, care permite temperaturi de până la 650 ° c și rapidă a buruienilor removal.By combinarea accesorii, munca ta va fi foarte eficient.

3.Utilizarea în condiții de siguranță: în Comparație cu tradiționale de buruieni arzatoare, acest produs nu trebuie să fie utilizate cu gaze naturale, dar utilizează energie electrică pentru a face mai eficiente și mai sigure.

4.Protecția mediului: Acest produs funcționează într-un mod ecologic.Acesta este alimentat de energie electrică și nu are nici o flacără deschisă.Nu produce substanțe toxice și periculoase și gaze.Ecologice, aceasta nu va dăuna organismului uman.

5.Ușor de utilizat: dispozitivul este ușor de utilizat și funcționează bine.Iarba arzătorul este proiectat ergonomic și mânerul este ușor de prindere, făcându-l incomode pentru perioade lungi de utilizare.Acest erbicid are un compacte și un design inovator, cu un mâner detașabil pentru depozitare ușoară.

Culoare: rosu

Caracteristici:

1. Iarba arzător este acționate electric, de economisire a energiei și de mediu prietenos.Ea nu generează o flacără deschisă pentru a reduce riscul unor eventuale incendii.Acesta nu va produce substanțe toxice și nocive și gaze, și nu va provoca daune la corpul uman.

2. Iarba arzător combină super 2000W si 230V performanță, care permite temperaturi de până la 650 ° c și pentru a elimina rapid de buruieni.

3. Cu un extra lungi duza, acesta oferă căldură concentrată pentru a elimina în mod eficient buruienile.Compact și design inovator, mâner detașabil pentru depozitare ușoară și-a construit în suport retractabil

Caietul de sarcini:

Brand: pentru MOSUNA

Tip: Iarba Arzător

Putere: electric

230V/50Hz , 2000W

Temperatura minimă: 60℃ 550L/min

Temperatura maximă: 650℃ 550L/min

Certificate: GS CE EMC, ROHS

Pachetul Inclus:

1 * Arzător Iarba

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: gradina de buruieni, grădină weeder, electric weeder, weeder, se pisa tutun, conducta de rick, pe bază de plante de tutun, roz tutun, polizor iarba, iarba

Pulbere electric
Utilizare DIY acasă
Feature1 Profesionale plivitul
Facilitate4 Ușor de utilizat
Material Oțel Carbon De Înaltă
Numărul De Model electric masina de tuns iarba
Feature2 De înaltă eficiență
Feature3 Protecția mediului
Tip Iarba Arzător

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare