Sterling Silver Cross Full Inel cu Diamant brățară de Platină Inel pentru Femei Fata Inel de Promisiune Zircon Bijuterii Dublă Placare LXH

i186215

20.36lei

-5.08

25.44lei

-19 %

Produs nou

Sterling Silver Cross Full Inel cu Diamant brățară de Platină Inel pentru Femei Fata Inel de Promisiune Zircon Bijuterii Dublă Placare LXH Produs caietul de sarcini:

Caracteristici:

1.Calitate: de Înaltă calitate de pietre cubic zirconia, rama decor și penis setare asigurați-vă că diamantul durează și rămâne puternic.Fiecare produs este poloneze în 360 de grade.Suprafața este netedă.Fiecare inel cadru întreg extrem de greu.Design rezonabil, confort fit design, motivele de fabricație, calitate garantata!mai frumoasa decat in poza.Va place acest inel sclipitori!Femei inel de trupa să vă reamintesc că sunteți o regină.

2.Unic Dual Placare: inelul este de aur și de platină placate, făcându-l mai specială în comparație cu inele, care sunt cu un singur placare.

3.Celebra spiritul de dragoste cu un inel de ochi-prinderea, care este atât de elegant și sofisticat.Crescute cubic zirconia setare de pe acest inel de trupa îmbunătățește fiecare piatra este naturală, strălucire și strălucire pentru a simboliza pasiunea fără margini de povestea ta de dragoste. 4.Definit prin versatilitatea sa, sofisticat oferă doar dreptul de suma de strălucire și poate fi purtat de zi cu zi sau să fie salvat și prețuit pentru cele mai speciale ocazii.

5.Cel mai bun cadou pentru Tine!Iubitorii de dumneavoastră, prietenii sau copiii, soția.Cel mai bun de nunta inele de logodna, cele mai bune inele promisiune pentru ei, destul de aniversare inel, superbe cadouri de ziua de naștere, bal, cocktail sau purtarea de zi cu zi.

Inelul vine într-o gamă completă de NOI dimensiuni.Vă rugăm să alegeți dimensiunea corectă înainte de a plasa comanda, pentru a evita Returnarea sau Schimbul.Lucrarea de măsurare este destinat numai pentru referință.Ne-ar dori să sugerez sa ai degetul de dimensiuni de la un magazin de bijuterii pentru o corectă dimensiune inel.Dacă dimensiunea nu se potrivesc cu degetul, vă rugăm să ne contactați, Vom înlocui până când veți găsi ceea ce mărime se potrivește.

Dimensiune: Diametru Circumferinta

5: 15.7 49.6 mm

6: 16.5 51.8 mm

7: 17.3 54.4 mm

8: 18.1 56.5 mm

9: 18.9 59.5 mm

10: 19.8 62.1 mm

11: 20 de 64,6 mm

12: 21.4 67.2 mm

13: 22.2 69.7 mm

14: 23.2 73mm

Pachetul Include:

1 x Inel de Trupa

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: două inel, credința inel, silk tank top, inel cu diamant, top strălucitor pentru femei, inel cu citat, geanta inel d, Inel de aur 14 k, alamă inel d, catarama inel d

Gen FEMEI
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Soarta De Dragoste
Metale De Tip NICI unul
Numărul De Model Inele

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare