MAKARTT Universal Clar lac de Unghii Organizator Suport pentru 48 de Sticle cu Compartimente Reglabile lac de Unghii Caz

i186114

165.13lei

Produs nou

Despre produs:

A se VEDEA-PRINTR-lac de UNGHII TITULAR: Acest lac de unghii clar titularul vă oferă o bună privire la ce culoare și marcă ai nevoie, printre ojele în acest caz.Și este praf gratuit recipient pentru lac de unghii,comparând-o cu lac de unghii raft.

Economie de SPAȚIU: compact lac de unghii organizatorul poate stoca 48 buc lac de unghii vizibil, accesibil și ordonată.Acesta poate fi plasat pe tejghea sau dulap orizontal sau drepți, făcând contra mai ordonat, cu mai mult spațiu.

UNIVERSAL lac de UNGHII CAZ: Acest universal lac de unghii caz sunt potrivite pentru cele mai multe, lac de unghii marca.În afară de un bun polonez titular, cazul este un container perfect pentru alte elemente, cum ar fi uleiuri esențiale, mici de droguri sticla ect.Perfect pentru fata cadou, de asemenea.

DIVIZOR REGLABIL: flexibil-design de unghii titularul echipează divizor reglabil pe fiecare parte, care are mai mult loc pentru alte instrumente de unghii(cum ar fi perii, fișiere etc.) și mai mult(sau mai putin) lac de unghii de sticlă.

MOBILE MANICHIURA: Acest portabil polonez de stocare vine cu o secure fixați dispozitivul de blocare de pe ambele părți, păstrând fiecare sticlă în anumit loc cu material rezistent.Potrivit pentru unghii DIY arta de la domiciliu, salon de unghii, nail art scoala / facultate, etc. Dacă este foarte deteriorat în timpul transportului, pur și simplu, să ne anunțați și vom inlocui sau returna banii tai, alegerea ta !

Dimensiuni produs: 14.5 x 10.5 x 3,2 cm ; 2.4 kg

Pachetul include: 1 buc lac de unghii titularii

Observație: lac de Unghii nu a inclus în pachet!

Etichete: rulare unghii caz, plastilina unghiile titular, makartt unghii, unghii poloneză opi toamna, monja caz unghii, acrilic f, cuie de diamante titular, caz de lac de unghii, cazul unghiilor poloneză, unghii remover titular

Dimensiune nail polish case
Material Plastic
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Numărul De Model F0346
Nume De Brand Makartt
Tip De Element Nail Art Echipamente

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare