Canvas Floral Broda Funcționale Genti pentru Femei 2019 Retro Poșete și Geantă de mână Ambreiaj Doamnelor Geantă de Umăr Fata Crossbody Genti

i185720

67.80lei

-26.35

94.15lei

-27 %

Produs nou

Material: Panza + Broderii Florale

Jos Lungime: 27cm

Inaltime (nu Mâner inclus): 23cm

Jos Latime: 10cm

Mâner Inaltime: 11cm

Transport:

1. După coletul părăsește depozitul nostru, vom adăuga un internațională număr de urmărire de pe pagina de comanda.De obicei, informațiile de logistică va fi activat in maxim 5 zile lucratoare.Puteți introduce: pentru a urmări comanda dumneavoastră.

2. Dacă protecția timpul se scurge, dar coletul nu a sosit încă, vă rugăm să nu vă faceți griji.Doar contactati-ne si va vom extinde protecția în timp, astfel încât banii dvs. nu va rula în contul nostru.

Retur:

Acceptam retururi și schimburi dacă elementul ai sunt defecte.Vă rugăm să ne contactați imediat.Putem face o restituire sau retrimite.Dar dacă probleme subiective (cum ar fi că nu-ți place sau mărimea nu se potrivește) va întreprinde costurile de returnare.

Feedback-ul:

1.Vă rugăm să lăsați-ne un 5-star feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru.Acesta va fi foarte apreciat.

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Înțelegem îngrijorările pe care le-ar putea avea, vă rugăm să ne dea o șansă de a vă ajuta să rezolve orice problemă și să încercați cele mai bune noastre pentru a satisface.Știi că a părăsi un feedback negativ nu poate rezolva problema și să aducă nici un beneficiu pentru tine sau noi.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Sincer sper să vă bucurați-vă în magazinul nostru!!!

Etichete: geanta eco friendly, maro din piele tote, geanta canva, canva cumparator, bumbac geantă de mână, răchită mare, eco tesatura, geanta de umar pentru femei, tricot tote, antic unelte industriale

Material Principal Panza
Numărul de Mânere/Curele Single
Forma Cutie
Stil NAȚIONAL
Nume De Brand Joinester
Tip De Închidere fermoar
Materiale De Captuseala Poliester
Model Tip Florale
Tip De Element Genți de mână
Tipuri de saci Umăr Și Genți De Mână
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil
Ocazie Versatil
Exterior NICI unul
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
Numărul De Model GY-B231
Gen FEMEI
Decor Broderie
Duritate MOALE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare