1000M Rază Lungă DC12V 16CH Radio Controller Wireless RF Control de la Distanță Comutator de Sistem,315/433 Mhz,1*Transmițător + 1*Receptor

i185275

102.82lei

-14.04

116.86lei

-12 %

Produs nou

Vă mulțumim pentru achiziționarea companiei noastre de design și fabricarea de wireless controller inteligent, 16 drum de 16 releu comutator semnal de ieșire și de a lucra cu o lumină, se pot face motorului dispozitiv de control pentru a realiza pozitiv și invers;Sau, de conversie de comutare și diverse de control special cerințele programului.Utilizate în principal electric ușă, fereastră, echipamente de ridicare, gateway, avansate, de control industrial și de securitate, industrie și alte domenii.

Controlerul fără fir, cu receptor de înaltă confidențialitate, capacitate de stocare mare, stabil de performanță, consum redus de energie caracteristice și ușor de utilizat, fără tradiționale jump linie sau formați codul întrerupător codificare, semnalul emis de pus doar control de la distanță pentru primirea controlerul primește și depozitare, pot fi realizate.Pierdut în procesul de utilizare, dacă înveți bine de la distanță de control nevoie pentru a șterge primirea controller în stocarea de informații, nu va fi pierdut de la distanță de control de la distanță de control de la primirea controller, să-și recâștige acces la reinvete din nou de master pentru a utiliza.

Un mod de a lucra

APDC - 15/16 am cinci lucrări: semnal de auto-blocare, semnalizare centralizare, semnale de blocare, și de când încuietorile și sistemul de blocare

1, semnalele de blocare - apăsați tasta 1 de învățare

2 blocare, semnal, apăsați tasta 2 tasta de învățare

3, semnal de centralizare, apăsați butonul de control de la distanță de 3-cheie de învățare

4, 1 ~ 8 semnal de auto-blocare și 9 ~ 16 drum nu bloca coexista, apăsați tasta 4 de învățare

5, 1 semnal de auto-blocare și 2 ~ 16 drum nu bloca coexista, în funcție de cele 5 cheie de învățare de la distanță de control

În al doilea rând, modul de ieșire

1, semnalele de blocare: apăsați tasta 1 de învățare

Apăsați tasta 1, și 1 cheie corespunzătoare a releului de fuziune ține de absorbție, apoi apăsați 1, nr. 1 releu decuplat; Apăsați tasta # 2 si # 2 chei corespunzătoare a releului de fuziune ține de absorbție, și apoi apăsați 2, nr. 2 releul deconectat; 3 ~ 16 B,Deține muncă în conformitate cu bucla.

Notă: dacă înveți bine receptor doriți să modificați la o altă funcție, vă rugăm să va studia receptor din nou după qing cod la cod.

Metode de învățare:

1 după cheie de învățare lumina, apăsați receptorul este să lăsați-l să meargă, în starea de învățare; funcția de în funcție de propriile nevoi pentru a alege potrivit studiului, un buton de pe telecomanda receptorului după primirea semnalului indicator lumini intermitente a spus odată despre învățare de succes.

Elimina metoda:

Apăsați lung pe receptor aproximativ opt secunde până când indicatorul luminos se stinge, spune că are succes clar.Receptorul poate stoca diferite de codificare despre control de la distanță de 30.

În al patrulea rând, principalii indicatori tehnici

1, tensiune de lucru: 12 VDC (24 VDC pot fi personalizate)

2, curent static: 7 ma sau mai puțin

3, temperatura de lucru: - 20 la + 70

4, primirea sensibilitate: p - 105 MC

5, frecventa de lucru: 315 MHZ 433 MHZ

6, control tensiune, opțional, un ac sau dc

7, curent de ieșire: 5 sau mai puțin

8, dimensiune: 125 mm x 78 mm x 30 mm

2, semnalul de blocare: apăsați tasta 2 de control de la distanță de studiu

Țineți cheia cu telecomandă 1, și corespunzător relee și 1 cheie, să meargă după releu de deconectare, apăsați tasta # 2 și corespunzătoare a releului și a 2 cheie, să mergem după deconectare; 3 ~ 16 cheie de muncă în conformitate cu bucla.

3, semnal de centralizare, apăsați butonul de control de la distanță de 3-cheie de învățare

Apăsați tasta 1, releul de fuziune ține de absorbție a nr. 1, apăsați 2, nr. 1 releu de deconectare, fuziunea cu 2 chei corespunzătoare a releului suge ține; 3 ~ 16 cheie de muncă în conformitate cu bucla.

4, 1 ~ 8 semnal de auto-blocare și 9 ~ 16 drum nu bloca coexista: apăsați tasta 4 de învățare

Corespunzătoare cu control de la distanță de 15 releu, printre ei 1 ~ 8 drum pentru funcție auto-blocare, 9 ~ 16 drum pentru funcția de blocare.

5, 1 semnal de auto-blocare și 2 ~ 16 drum nu bloca coexista: în funcție de cele 5 cheie de învățare de la distanță de control

16 și corespunzătoare de control de la distanță releu, printre ei 1 drum de auto-blocare functia de 9 ~ 16 drum de blocare distractiv

Notă: 433mhz și 315 mhz sunt disponibile ,315mhz va fi trimis dacă nu există cerere privind frecvența

3.Pachetul Inclus:

1 x Receptor

1 x Transmițător

Etichete: 433 rf, 433mhz lora, transceiver rf, 3000m mult gama de control de la distanță, rază lungă comutator, 433 mhz transceiver, sx1262, 433 mhz rază lungă, 433 gama, distanta rf

Este Dispozitiv Inteligent No
Caracteristici RF fără Fir Control de la Distanță vrăjitoare
Certificare CCC
Nume De Brand SECOLUL AOKE
Garanție 1 ani
Numărul De Model 12V-16ch
Curent 10A
Tip Comutator Control De La Distanță
cale de ieșire cod de învățare poate fi reglabil
Tip De Element Switch-uri
Distanța De La Distanță 20~1000M

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare