Dantelă De Lux Cu Margele Perle Stras Lung Voal De Mireasa Accesorii De Nunta Un Strat Catedrala Lungă Perioadă De Mireasa, Voaluri Bling

i184757

268.40lei

-144.53

412.93lei

-35 %

Produs nou

Foto Show

S-ar putea să fie o mică diferență între culoarea reală a rochiei și ceea ce vedeți în fotografie, în funcție de computer monitor setările de afișare.

Transport

1. Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.taxelor vamale percepute de către gov ar trebui să fie plătite de către cumpărător. 2. Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport. 3. Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 15 la 25 de zile lucrătoare. 4.Timp de livrare: DHL/FEDEX/UPS, în mod normal, rotund 4-9 zile.

Revenind Politica

Pentru orice problemă, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea comenzii.Schimb sau Returnarea cumpărătorul ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.Personalizat rochie nu ar putea fi schimbul sau returnarea.După 3 zile nici o plângere ar putea fi acceptată.

Feedback-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați 5stele feedback-ul pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.multumesc.

Etichete: voal de mireasa cu cristale marginea, voal de lux, wed voal, perla voal, crystal cathedral voal de mireasa, voal de mireasa, voal, pelerină de lână, fluture voal, mireasa pelerina voal

Numele Departamentului Adult
Gen FEMEI
Material Poliester
Tip Catedrala Voal
Nume De Brand Crockoonboo
Voaluri Marginea Stil Dantelă Margine
Technics NICI unul
Tip De Element Voaluri De Mireasă
Voaluri Straturi Un Singur Strat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare