Nou
Chicago statele UNITE ale americii cadou suvenir magnet pentru colectie

Chicago statele UNITE ale americii cadou suvenir magnet pentru colectie

i184516

5.45lei

Produs nou

STOCUL CURENT:

1 + 1 = 3 atunci Când cumpără 2 magneți, cea de-a treia, ca un cadou (este ales la întâmplare).

2 + 3 = 10 Alege 10 magneți, și să plătească doar cinci (reducere de 50%, atunci când cumpără de la 10 produse) în magazin oficial premium.

"Chicago" NE dimensiune 54x86mm, suveniruri, cadouri, turistice, de colectie vinil magnet.

Vinil flexibil de magnet, nu zgâria suprafața pe care este atașat.Datorită strat magnetic de-a lungul zonei de imagine oferă o fixare sigură.Magnetul are o structură monolitică, 0,7 mm grosime, fără a utiliza hârtie și film auto-adeziv, prin urmare, nu este supusă la stratificare, îndoire capetele, obtinerea umed și răsfățat sub influența de umiditate, care sunt supuse la cele mai vinil magneți, vândute pe Internet și fabricate într-un drum artizanat când imprimați pe imprimanta si banda adeziva magnetic de vinil.Filigranul "premium" lipsește pe produse reale, acesta este plasat doar pe imagini pentru protecție la copiere.

Avantajele

Rezistență la umezeală -Magneți pot fi spălate complet cufundarea în apă, fără să se teamă pentru obtinerea umed și pierde din calitate.

Dimensiuni compacte -în Cazul în care magneții sunt prea multe, puteți elimina temporar, acestea nu vor ocupa mult spațiu în comparație cu ceramică și metal.

Greutate de lumină și de încredere de montare-strat Magnetic de-a lungul zonei de imagine și flexibilitate oferă fixare de încredere chiar și la suprafață.Magnetul nu va cădea de pe ușa frigiderului.

Bogat de culoare -culori Luminoase, saturate va multumi pe ochi pentru o lungă perioadă de timp.

Reduceri si promotii

Reducere pentru membrii -Regular reducere pentru magazin abonați-până la 30%.

Oferte speciale de cantitate-Reducere 50% atunci când comanda de la 10 unități este valabil pentru aproape toate produsele din Magazinul Oficial "premium" (pentru comanda în intervalul vedea seturi).

Cupoane de suma comenzii -să Păstreze un ochi pe acțiuni, cu regularitate loc cupoane pentru 300-500 de ruble.Cu fiecare 1000 în ordine.

Produse noi -atunci Când este adăugat în magazin produse noi-30% pentru toate cumpărători pentru un produs nou termen de o lună.

Servicii

Garanție de calitate de imprimare de Calitate cu laminare.Nu zgâria suprafața.

Transport gratuit -Pentru alegerea ta, noi vom livra produsele prin curier la usa sau la Oficiul Poștal, sau trimite comanda prin e-mail.

Retur marfa -puteți returna bunurile fără a explica motivele, în termen de 15 zile de la primire.

Инфopмaция o пpoдaвцe

Numele produsului-IP astapov Evgeny Leonidovici Inn/оргн-550206742636/305550102700019

Adresa efectivă -644012, Omsk, Mendeleev Ave., 44, Cladirea 2.

Modul de funcționare -Să mergem.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки: 08:00 la 20:00 (Мocкoвскoe вpeмя)

STOCUL CURENT:

1 + 1 = 3 atunci Când cumpără 2 magneți, cea de-a treia, ca un cadou (este ales la întâmplare).

2 + 3 = 10 Alege 10 magneți, și să plătească doar cinci (reducere de 50%, atunci când cumpără de la 10 produse) în magazin oficial premium.

Etichete: 51 plus, h8 ceas, magnet din neodim, negru cristal de sticlă, steagul sua, transmisie automată electromagnetică, oamenii magnet, juca ceas, zzz, nokia 2 ecran

Varsta > 6 ani
Dimensiune Foaie Mediu
Autocolant Tip Magnetice, Autocolant
Nume De Brand Premium

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare