3.5 mm cu Fir Căști de Jocuri Universale Căști Bas Profund Gamer Over-Ear Casti pentru Calculator, Tablete, Smartphone

i183048

36.09lei

-36.09

72.18lei

-50 %

Produs nou

3.5 mm cu Fir Gaming Cască Pe Ureche Căști cu Microfon Rotativ pentru PS4 Xbox One PC Gamer

Caracteristică:

1. 3,5 mm alimentare sprijină, de asemenea, XBOX ONE/PS4 joc gazdă chat-ul de voce, telefonul mobil a asculta muzică, calitatea sunetului este foarte clar!

2. Atunci când se joacă un joc de consolă, putem doar să vorbim și de chat cu prietenii tăi de după a merge on-line pentru a comunica cu fiecare alte!

3. Există un set de căști și un comutator difuzor de pe placa de control pentru a controla comutator microfon și volum la va

4. Cablul pentru căști are următoarele funcții: buton de dezactivare microfon, controlul volumului cheie, difuzor tasta de dezactivare

5. Setul cu cască este confortabil de purtat, materialul este fabricat din ABS și PP materiale, iar elasticitatea este excelent!

Caietul de sarcini:

Interfata: 3.2 mm interfata audio

Culoare: Albastru, Roșu (Opțional)

Dimensiune: 180*180*78mm/7.09*7.09*3.07"

Căști:

Impedanta: 32Ω±15%

Gama de frecventa: 50Hz~20kHz

Sensibilitate: 106±3dB

Denaturarea rata:

1. Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate înainte de a trimite.Elemente

vor fi expediate în termen de 3-7 zile lucratoare de la clienții plătesc pentru.Pentru că avem mii de ordine de zi cu zi.Avem nevoie pentru a aranja transportul cu un ordin de un ordin.Vom trimite produsele la tine ASAP.

2. Am doar nava a Confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

3. De obicei durează aproximativ 20-60 de zile lucrătoare pentru livrarea coletului la destinatie(pentru zone izolate,este posibil să dureze un pic de timp).Între timp,puteți alege DHL Express pentru a scurta timpul de transport maritim dacă ai nevoie de ordonanța de urgență.

4. Dacă nu primiți comanda în termen de 60 de zile lucrătoare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul negativ,vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta pentru a rezolva problema.

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul atunci când îl primiți,vă rugăm să returnați-l returna în termen de 10 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral banii,upone primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile includ.

4. Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului sau nu poate fi utilizat în mod normal,vă rugăm să contactați-ne poze reale dintre elemente si va vom returna banii.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră!

Am f primiți comanda si este in stare buna,ne-ar fi recunoscător dacă ați lăsa de 5 Stele Feedback-ul Pozitiv pentru tranzacție.

În caz contrar,ne-ar fi recunoscător dacă ar fi să ne contactați înainte de a părăsi 1 Stea la 3 Stele Feedback-ul,vom avea plăcerea de a oferi o soluție satisfăcătoare.

Etichete: razer a condus cască, gamer bentita, cască w usb, hyperx tastatur, joc set cu cască, suport pentru căști gamer, lama de ras capete, earphon, led căști de gaming, jocuri căști căști

Activă A Zgomotului De Fond No
Stil Căști
Numărul De Model Căști
Lungimea Liniei 0m
Nume De Brand ALLOYSEED
Vocalism Principiu Dinamic
Funcția pentru un Joc Video
Tip Wireless NICI unul
Certificare NICI unul
Buton De Control No
Control Al Volumului No
Comunicare Cu fir
Impedanța până la 32 Ω
Rezistenta 32Ω
Plug Type NICI unul
Conectori USB
Răspuns În Frecvență Gama 50-20000Hz
Origine NC(de Origine)
Sensibilitatea 52dB

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare