5-50Pcs Metal Inoxidabil de Tăiere Discuri 115mm Tăiat Roți Clapeta de Slefuire de Slefuire Discuri Polizor unghiular Roții

i18261

21.60lei

-7.18

28.78lei

-24 %

Produs nou

Caracteristici:

-Ultra-subțire de tăiere piese rezistente la uzură, rupte de margine și de disipare redus de materiale prelucrate.

-Mai multe niveluri excelente de fibra de sticla ochiurilor de plasă și rășină cum armat legat de material, cu rezistență mare la rupere, impact și rezistență la încovoiere.

-De înaltă calitate, de înaltă rezistență fibre materiale au o puternică rezistență la impact, care poate aduce o mai mare eficiență în muncă și beneficii economice.

-Black metal disc de tăiere este mult mai potrivit pentru metale obisnuite, din oțel inoxidabil pot fi de asemenea utilizate.De multe ori folosit pentru tăiat fier, oțel, aliaj de aluminiu, oțel, inox,metal și ect.

-Poate fi folosit pentru toate tipurile de metal avion și arc suprafata de slefuire, lustruire, derusting, tub din oțel inoxidabil, tub capilar,automobile țeava de eșapament și alte țevi și sârmă de tăiere de slefuire metal locul de muncă, de tăiere din oțel special și prelucrat cioplire au efect foarte bun.

Caietul de sarcini:

-Material: Armat Cu Fibre De Rășină

-Viteza: 13600RPM (max. 80 m/s)

-Diametru: 115mm/4.5 inch

-Diametru alezaj: 22.23 mm/7/8"

-Grosime: 1,2 mm

-Culoare: Negru ca spectacol cinematografic

-Cantitate: 5/10/15/20/25/30/40/50Pcs

Pachetul Include:

5/10/15/20/25/30/40/50Pc(în Funcție de alegerea ta)

Notă:

-Vă rugăm să permiteți-1-2mm erorilor datorate manuală de măsurare.

-Vă rugăm să verificați cu atenție produsele aspectul, dimensiunea, forma și apoi compara produse originale inainte de a comanda, multumesc.

-Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Etichete: unelte de slefuire metal, Taie Roata, disc de diamant polizor, vitrificate de slefuire cbn, discul se pisa, metalo disc de taiere, disc clapa, polizor unghiular slefuire, angl polizor, sticlă plană de slefuire

Numărul De Model Rășină de Metal disc de Tăiere
Dimensiune 115mm
Nume De Brand NoEnName_Null

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare