2din 2.5 D IPS Android 8.1 Radio Auto Stereo Navi Pentru Hyundai Elantra 2012-Navigare GPS Unitate Cap 2G+32G 4G+WiFi RDS DSP

i179187

474.33lei

-46.91

521.24lei

-8 %

Produs nou

RETUR GRATUIT : Dacă sunteți din Rusia, Israel, Coreea de Sud, SUA,Canada,Australia,marea BRITANIE,Franța, Spania,Germania, Brazilia,Arabia Saudită,emiratele arabe unite, Polonia,Olanda,Italia.Vă puteți bucura de beneficiul locale de a reveni în termen de 15 zile de la primirea coletului,fara nici un motiv,este GRATUIT ! ! ! Примечание для российских покупателей:

Доставка из Китая: все в норме, стандартный срок доставки через I-dt.ro всего 20-35 дней

Судно с российского склада: в настоящее время не нужно дарить внешние микрофоны, фотоаппараты и видеорегистратор из Китая.

Elantra are 3 modele, foarte similare, vă rugăm să confirmați înainte de a cumpara

Hotărârea metoda 1: se Măsoară lungimea de linia punctată roșie în imaginea de mai jos și să o comparați cu imaginea (0-5mm de eroare este normal)

Hotărârea metoda 2: Demontați unele dintre original radio vizualizarea interfata, interfata de trei frame este diferit

Achiziționarea FAQ:

★ Toate pachetele de acest produs include cablu RCA, suport pentru conectarea subwoofer-ului și microfon extern

(Toate pachetele sunt dat un microfon extern)

★ T3L PLUS / T9/K9 este echipat cu un ventilator de răcire în mod implicit

★ Cumpărătorii pot obține un aparat de fotografiat ca un cadou în pachet hartă marcate cu camera

★ Produsul va instala o harta offline corespunzătoare țara destinatarului înainte de a trimite.Dacă harta este actualizată după cumpărare, puteți obține link-ul de descărcare de la noi

Perioada de garanție pentru produsele noastre este de un an.Dacă ne dea de cinci stele, feedback-ul și partaja fotografii de la primirea pachetului, vom prelungi perioada de garantie de 6 luni.

În același timp, de înaltă calitate, feedback-ul va avea posibilitatea de a obține cadouri limitate.

★ De ce radio nevoie pentru a instala o suplimentare de răcire ventilator?

Știm cu toții că radio-ul original de pe masina este echipata cu un ventilator de răcire pe partea din spate, astfel încât original radio funcționează foarte stabil, chiar și în condiții de temperatură ridicată și funcționare pe termen lung, dar posturile de radio de pe piață, în general, doar disipa caldura prin coajă de metal înapoi, Acest lucru nu poate satisface pe deplin disipare a căldurii cerințele de mașină, astfel încât acesta va aduce o mulțime de probleme, cum ar fi ecran tactil erori, anomalii de emisiuni și muzică, repornește aleatoare, și temperaturi ridicate conduce la potențiale pericole de securitate, etc.

Așa că am conceput acest ventilator de răcire pentru JMCQ radio auto, care poate evita în mod eficient aceste probleme

Versiunea Android hotărârea metoda: Android real 8.1 și Android 9.0 suport pentru split screen și aplicarea fereastră plutitoare funcție

JMCQ T9 folosește online CANBUS resource library.După conectarea și completarea CANBUS opțiune, CANBUS informații este actualizat on-line prin rețeaua 4G sau WiFi, astfel, de a rezolva și de a evita situația în care mai multe modele si CANBUS nu sunt compatibile.În același timp, vom seta CANBUS opțiune în funcție de model înainte de a trimite , Real plug and play

(Funcția de CANBUS: face functiile originale ale masinii disponibile pe noul radio, cum ar fi masina modelului original, camera retrovizoare, volan control, clima ajustare amplificator de putere, etc.)

Suportă cele Mai multe Limbi din întreaga Lume engleză русский 한국어 عربي 日本語 עברית etc

JMCQ radio auto suportă aproape toate limbile din lume, dacă ai nevoie de noi pentru a schimba limba pentru tine înainte de a trimite, vă rugăm să lăsați un mesaj pe ordinea

Sfat: puteți să faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a vizualiza toate limbile acceptate de JMCQ radio auto

Android Real 9.0 sistem, cererea de sprijin split screen, face utilizarea mai la îndemână, de sprijin mai multe cele mai recente aplicații.

În comparație cu auto originale, ecranul este mai mare, culorile sunt mai vii, și-l sprijină de vizualizare din mai multe unghiuri.

Noul cadru este realizat conform cu originalul masina, care se potrivește perfect cu masina ta si este usor de instalat.

Acest lucru este implicit cablu de alimentare, vă rugăm să confirmați înainte de cumpărare, dacă veți găsi că nu este potrivit pentru mașina dumneavoastră, vă rugăm să lăsați un mesaj pe comanda sau sa ne contactati inainte de a cumpara

Comparativ cu ordinare ecrane de pe piață, IPS, unghiul de vizualizare este mai mare, iar display-ul este mai delicata

JMCQ radio utilizează 2.5 D IPS multi-touch capacitiv Ecran, care afișează pe deplin culori bogate, în timp ce blând lumina emisă de ecran 2.5 D nu irita ochii.

Cea mai recentă tehnologie, folosind Android avansate soluții de navigație, suportă mai multe setări personalizate și de a deschide mai multe opțiuni pentru utilizatori.

JMCQ T9 are built-in 4GB DDR4. Comparativ cu DDR3, aceasta va aduce o mai buna experienta

Principalul driver utilizează o hartă de navigare de pe ecran din stânga,

și co-pilot sau de partea din spate a copilului (prin ieșire video) ceasuri favorit TV program pe ecranul din dreapta.

Suport pentru split screen display de vreo 2 aplicatii, combinând la va.

Suport video și DVR cererea de suspendare, personaliza poziția de afișare, și de a face experiența dumneavoastră de conducere plin de culori reci.

JMCQ T9, built-in DSP (DSP este egală cu efect de sunet de reglementare în telefonul mobil), susține 48EQ de ajustare, și ultra-sunet de înaltă calitate introdusă de amplificatorul de putere cip TDA7851 a fost lăudat de către majoritatea cumpărătorilor

Etichete: cutie ip tv, radio digital android, radio auto, elantra ad 2017, cc3, i40, hundai tucson, 2 din radio android, smartphon, masina sear

Limba OSD Vietnameză
Interfață USB
Conectați USB TPMS TOT Sprijinul
Potrivit Tip De Vehicul Pentru Hyundai Elantra 2012-2015
Origine NC(de Origine)
Elantra An 2015
Caracteristică Specială Suport Can-Bus
Vedere Din Spate Aparat De Fotografiat TOT Sprijinul
Dimensiunea De Afișare 9"
Max De Memorie Extern 128G
Rezoluție 1024*600
Caracteristici Speciale TV
Element Dimensiune 39cm*20cm*7cm
Hyundai Model Elantra
Mass-Media Digitale Format JPEG
Din Din Dublu
Pentru Autovehicule Marca/Model HYUNDAI
Volan controlul TOT Sprijinul
ROM 64G
Certificare NICI unul
Conectarea La USB ADAS DVR TOT Sprijinul
OBD 2 TOT Sprijinul
T3L Sistem Android Andriod 9.0
Sistemul De Operare Android 9.0
Numele Modelului Jucător Android
RAM 4G
Afară De Putere 4 x 50W
Tip De Material Metial+Materiale Plastice
T9 Sistem Android Andriod 8.1
Nume De Brand jmcq
TF/Micro SD Slot 2
Articol Greutate 1.7kg
Tensiune 12V
Inclusiv Cadru Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare