Salopetele de unică folosință Costum de Protecție și Capota Izolare Costum de Protecție Îmbrăcăminte de protecție anti-Praf Salopeta-Costum De Laborator/Farmacie

i177572

28.66lei

-6.27

34.93lei

-17 %

Produs nou

Puncte:

1, tratat special îmbrăcăminte de protecție este realizat din SMS material, care crește proprietăți de barieră de lichid uleios, fibre scăzut anti-varsare, si are efect antistatic.

2、Flexibil văl.Elastic la talie si glezne, potrivit pentru corp și ușor pentru a se deplasa la locul de muncă.

3、Comod si practic fermoar în ambele sensuri, scurtează timpul necesar pentru a purta, îmbunătățește eficiența timp de muncă, și poate fi în mod repetat lipite pe prag, practic și sigur.

4、trei piese capota design permite pentru un ansamblu mai bună acoperire.Îmbrăcăminte de protecție rezistentă la uzură și oferă mai sigur de protecția muncii.

5、produsul este eficient împotriva prafului și a particulelor nocive.Preveni periculos stropilor de lichid pentru curatenie industriala, mecanic de întreținere a vehiculului, de uz casnic de tratare a apelor uzate sau vopsea.

Descriere:

Special tratate îmbrăcăminte de protecție este realizat din SMS material, care crește proprietăți de barieră de lichid uleios, fibre scăzut anti-varsare, si are efect antistatic.

Flexibil văl.Elastic la talie si glezne, potrivit pentru corp și ușor pentru a se deplasa la locul de muncă.

Comod si practic fermoar în ambele sensuri, scurtează timpul necesar pentru a purta, îmbunătățește eficiența timp de muncă, și poate fi în mod repetat lipite pe prag, practic și sigur.

Cele trei piese capota design permite pentru un ansamblu mai bună acoperire.Îmbrăcăminte de protecție rezistentă la uzură și oferă mai sigur de protecția muncii.

Produsul este eficient împotriva prafului și a particulelor nocive.Preveni periculos stropilor de lichid pentru curatenie industriala, mecanic de întreținere a vehiculului, de uz casnic de tratare a apelor uzate sau vopsea.

Fabricat din material respirabil, pentru o mai confortabil se potrivesc.

Suprafața este rezistent la apa, oilproof și praf.

Purta o pălărie și purta o mască și ochelari de protecție mai bună.

Alb/albastru, 4 dimensiuni.

Potrivit pentru pictură, decorațiuni, de laborator, etc.

Parametri:

Material: non-țesute

Greutate: aproximativ 100 g

Dimensiuni: L, XL, XXL, XXXL

Culoare: PP alb îngroșare (cu capac si picior capac), PP albastru inchis îngroșare (cu capac si picior cover)

Lista:

1*îmbrăcăminte de Protecție

Etichete: farmacie femeie haine, combinezonul, dm58, b15d, farmacie tehnician de îmbrăcăminte, farmacia tei omega 3, pânză de siguranță, combinezonul bărbați, brosa farmacist farmacie, mudflap

Origine NC(de Origine)
Tip În Condiții De Siguranță Haine De Protecție
Caracteristica 5 Costum De Izolare
Caracteristică 3 Rezistent la apa
Tip De Material Non-Țesute
Caracteristică 1 Salopete De Unica Folosinta
Caracteristică 4 Praf-dovada
Caracteristică 2 anti pata

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare