Triunghi Linia Verde Inchis Formă Neregulată Stele Tabelul Runner Pavilion Masă Petrecere Acasă Decorativa Față De Masă Alergatori De Masă

i176093

63.67lei

-27.3

90.97lei

-30 %

Produs nou

Rețineți: noi sprijinim design personalizat.dacă aveți orice nevoie, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

-Despre Material

1) ambarcațiunile de Fin material, cu un singur strat de finisare, lenjerie de pat, fără de bumbac, densitate mai mare, calitate mai bună și mai ferm, lavabil.

2) Mai plat și mai texturat.

-Despre Dimensiunea

13*70inch=33*178 cm

13*90inch=33*229cm

14*72inch=36*183cm

16*72inch=41*183cm

18*72inch=46*183cm

-Despre Culoare

De la scanare și de fotografiere alte motive

cum ar fi apariția de fizică și imagine este ușor diferită

vă rugăm să într-un fel de culoare prevala

înțelege, te rog, multumesc

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Termenii de livrare, de Obicei, comanda va fi trimis în termen de 4-7 zile lucrătoare.Implicit transportul este Airmail(20-35days), Dacă aveți nevoie de modalități mai rapide, altele, cum ar fi EMS/DHL/TNT/Fedex etc. sunt disponibile, dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.Atunci cand faci comanda,vă rugăm să alegeți mod de transport maritim care doriți pe magazinul nostru online.Vom observa de urmărire Nr.în scopul de lista sau trimite e-mail la tine.Despre livrare termenul de livrare.Cele mai multe țări vor ajunge într-35days, de asemenea, unele țări vor dura mai mult timp(până la 60 zile).Deci, dacă nu puteți primi comanda la timp, vă rugăm să ne contactați în primul rând(nu deschide disputa impetuos).Dacă comanda tot nu ajunge în 75days(Brazilia 90days), va vom returna. 2. Feedback suntem un fel și furnizor cinstit.Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne dea 5 stele.Dacă pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit, vă rugăm să nu direct lăsați feedback-ul negativ, contactati-ne, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți. 3. Client Service -Pentru că satisfacition este scopul nostru.Te rog, nu pleca negativ sau netural feedback-ul sau deschide orice disputa de pe I-dt.ro, fără comunicare,vă mulțumesc.Credem că comunicarea noastră va slove problema pentru tine.și obiceiul să vă dezamăgesc.Stiti vreun negativ sau netural sau litigiu total va afecta ambele părți,și apoi nu va lăsa problema să fie rezolvată.Deci, vă rog, nu ezitați să ne contactați.La din Cauza diferenței de fus orar între China și locația dumneavoastră, uneori, răspunsul la mesajul dvs. va fi amânată cu 6-10 ore.Ne răspunde la mesaje de luni-vineri, în timpul orelor obișnuite, și cele mai multe mesaje sunt răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare.Vă rugăm să fie pacient!Vă mulțumesc! 4. Politica de retur -Am verificați întotdeauna cu atenție înainte de a trimite bunurile, cu toate acestea, produsele pot obține daune în timpul de livrare lung. -Dacă găsiți orice probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile după ce obține bunuri.Vom rezolva problema. -Pentru orice motiv, dacă doriți doar pentru a returna produsele, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primire. -Să păstreze produsele în starea inițială și să plătească costul de transport maritim de unul singur, vom rambursare completă după ce primiți produsul returnat. - O Restituire va fi dat după ce am primit înapoi produs de calitate fină.Vă rugăm să ne contactați înainte de expediere orice produs înapoi.Expeditorul costurile de transport nu se întoarcă, și înapoi costul de transport maritim ar trebui să platit din partea ta.Vă mulțumim pentru considerare de noi. 5. Despre Noi-Suntem întotdeauna să ofere cele mai bune produse de calitate și servicii pentru clienții noștri.Sper că fiecare clienții fericiți de cumpărături pe magazinul nostru.Vă mulțumesc!

Etichete: alergător de masă modern, simplu, Saliva Prosop, paste fericit tabelul runner, rochie verde, steaua de argint tabelul runner, fata de masa, flamingo păr, pentru masă, simplu alergător de masă, steagul masa

Nume De Brand CALD DE TURISM
model TIPĂRITE
Numărul De Model Tabelul Runner
Utilizarea hotel
Model Tip Print
Technics Țesute
SKU LEX08918
Material Poliester / Bumbac

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare