Nou
Noi vara rece perna cu ventilator silentios suflare rece de vară de ventilație pernă șezut scaun auto răcire vesta de Sarcini

Noi vara rece perna cu ventilator silentios suflare rece de vară de ventilație pernă șezut scaun auto răcire vesta de Sarcini

i175805

139.12lei

-17.17

156.29lei

-10 %

Produs nou

Produs detials

1,Preț

negru 1buc 12V = single/1buc negru a scaunului din față, într-12V

negru 1buc 24V = single/1buc scaunul din față în 24V

2,Material

Marginea pernei este de In,mijlocul material de Plasă

3,Culori

Sunt 3colors(negru,bej și gri)în această pernă

4,Styele

Sunt 2styles(12V și 24V) în această pernă

5,Nota

În cazul în care clientul cumpara 2 buc,vă rugăm să rețineți 2 buc folosite în aceeași mașină sau în diferența masina.În cazul în care clientul nu face remarcat,de obicei, ne trimite 2 buc folosite în diferența de masini.

En-Gros De Servicii

Dacă achiziționați cantități mari, va putem oferi prețul cu ridicata.Vă rugăm să lăsați un mesaj la noi, în orice moment.

Transport

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3.Ne va livra la ESCROW adresa lui numai.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în ESCROW este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

4.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6.Noi nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc.

7.Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda de peste hotare.Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.

8.Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Se Întoarce Și Restituiri De Politica

Oferim serviciul de retur,returnarea produsului este acceptată cu condiția:

1. Când coletul ajunge la tine, vă rugăm să verificați toate componentele și cantitatea de bunuri în interiorul înainte de semnarea acestuia.Dacă nu există nici un prejudiciu, elemente lipsă sau greșit cantitatea, vă rugăm să nu-l semneze și să solicite la oficiul postal sau curierului să emită un raport de certificare, în scopul de despăgubire.De asemenea, vă rugăm să ne contactați cu privire la problema cât mai curând posibil.Odată ce ați semnat parcela, aceasta înseamnă că aveți îndoieli cu privire la produse, precum și cantitatea și tranzacția este considerată a fi finalizată.Nu vom fi responsabili pentru orice revendicare pe elementele lipsă și deteriorate.

Etichete: scaun de masina pentru sugari capacul protector, kpop, w protector de scaun auto, Kpop să o, produce cutie, universal huse auto protector, kia ceed scaun auto capac spate protector, scaun auto acoperi parul de animale protectir, kpop x1, vivo xplay 6

Nume De Brand YouDianGui
Funcții Speciale Cool
Articol Greutate 1kg
Set Bucată 1
Element De Lungime 135cm
Mfg Număr De Serie vara rece a pernei
Caracteristici Speciale Funcția De Bază
Lățime Produs 48cm
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Înălțime Element 1cm
Tip De Material In
Aplicabile Sezon Primăvara și Vara

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare