DIY de Crăciun Calendar Farmecul Brățară Bijuterii Calendar Advent, cu 24 de Zile Numărătoarea inversă până la Crăciun pentru Copii Set Cadou Mos Craciun Elan Cutie

i173596

31.01lei

-6.36

37.37lei

-17 %

Produs nou

Caracteristici:

- Când copiii deschid o fereastră ,există diferite bijuterii farmec.Aceasta înseamnă că copilul a primi diferite binecuvântări în fiecare zi.

- Acesta este un joc distractiv de bijuterii calendar advent pentru copii.Este atât de interesant, care deschide numărul windows și conta în jos de zile până în ziua de Crăciun.

- Acesta este un ideal cadou Special de Crăciun pentru copilul tău.Joc interactiv și design cu copilul dumneavoastră, manual activitate aduce fericire și bucurie pentru copii și ajută la recoltare mai Iubesc familia în vacanță.

- Fiecare bijuterii element este fabricat de înaltă calitate de mediu de aliaj.Bijuteriile noastre sunt hipoalergenice,durabile si non-toxice.Acest copii advent calendar Bijuterii simbolizează, de asemenea, promovarea frumusete, sanatate, mult noroc, și de vindecare.

Caietul de sarcini:

Material: Aliaj, hârtie

Dimensiune: L*W*H: 20.5*17.5*1.5 cm

Pachetul de conținut:

2* Bratari

22* Accesorii

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: calendar de crăciun, anvelope copii, ziua lui valentin, galvanizat ghiveci, drrsses copii, apariția, lt., bratara barbati, placi din pvc, valentin

Material Folie De Aluminiu
Numărul De Model Crăciun bratara cutie de cadou
model Desene Animate Figura
Ocazie De crăciun
Nume De Brand firlar
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare