Annzley De Zi Cu Zi Din Piele Corset Underbust Plus Dimensiune Corset Pentru Talie Slăbire

i169826

511.95lei

Produs nou

Măsurare

Una dintre cele mai importante măsurători este Măsurarea Taliei.Iată cum să facă măsurători dumneavoastră.

Talie: Masurati in jurul tau talie naturale, fiind cea mai mică parte.

Underbust: Măsurați în jurul underbust

Solduri: Măsurați în jurul cea mai mare parte din șold.

Dimensiune

După măsura dreptul de măsurare, vă rugăm să consultați tabelul de mai jos și să alegeți mărimea potrivită.

De exemplu: O persoană a cărei talie naturale de măsurare este de 30 de centimetri,apoi consultați tabelul de mai jos,ar trebui să alegeți corset marimea L.

Sau dacă nu sunteți sigur ce dimensiune pentru a alege,vă rugăm să ne lăsați măsurătorile dumneavoastră

și vă vom ajuta să alegeți mărimea potrivită.

Annzley Corset PK Obișnuit Corset

Annzley corsete sunt total reale autentice oțel dezosată talie formare corsete.

Prima diferență evidentă este greutatea.Real corsete caracteristică oțel oase, (spirale de oțel și greu plate de oțeluri, cu grele din oțel busks), care cu forma de corset ajuta la susținerea și forma corpului.Comune corsete caracteristică de plastic fin dezosare, deci hainele sunt foarte ușoare.Problema cu plastic dezosare este ea nu are suport pentru modelarea la toate, și mai rău pot indoi in forma.În contrast, un adevărat corset va forma silueta de-a lungul timpului și va permite chiar mai mare talie reducere și tunderea.

În al doilea rând, tesatura diferență.Annzley corsete utilizarea de înaltă calitate, satin, brocart, matase, PU, piele și alte materiale pentru stratul exterior, cel puțin din două straturi.Trei straturi de material este, de asemenea, disponibil pentru un plus de confort și panglici bine.În același timp, va garantam 100% bumbac gros pentru căptușeală interior.În contrast, comune corsete sunt, de obicei, un singur strat, și subțire sau chiar fără căptușeală.

Al treilea, manopera.Ne-am specializat în a face din oțel tras corsete de aproape 8 ani, și avem foarte muncitori calificați, cusut de corsete este precisă și perfectă.La vederea noastră, corsete, vei fi profund impresionat de marele nostru manopera.

Ultima, ne folosim de brand de înaltă calitate și avansate de catifea pachet pentru fiecare corset comanda.Corsetul este bine ambalate pentru transport.

Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a face fiecare corset perfect pentru clientul nostru evaluate.

Politica:

Satisfacția clientului este întotdeauna prioritatea noastră!Ne exprimam speranta de a rezolva orice probleme de comunicare, iar noi suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie pentru a reveni sau a face schimb de element cu motive rezonabile, vă rugăm să ne contactați înainte de a expedia produsul înapoi.Elementul trebuie să fie în ambalajul original și nu purtate, parfum sau modificate.Cumpărătorul este responsabil pentru toate returnare sau de schimb costurile de transport.

Dacă aveți nevoie de asistență sau aveți orice nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

Notă:

De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta 100% că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut.

Vânzătorul nu este responsabil pentru eventualele impozite sau taxe vamale colectate prin curier în numele vamale din țara dumneavoastră dacă orice.Acest lucru NU este poștale.Am plătit toate taxele poștale înainte de expediere.

De Contact Și De Satisfacție:

Ne răspunde la mesaje în termen de 24 de ore (cu excepția weekend și de sărbători).

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări în orice moment.

Dacă ne-ați contactat și nu a primit un răspuns în termen de 24 de ore (cu excepția weekend și de sărbători), este destul de probabil că nu am primit mesajul dvs. sau e-mail.Acest lucru se întâmplă ocazional.Vă rugăm să ne contactați prin intermediul I-dt.ro mesaj din nou.

Ca avem I-dt.ro de afaceri, orice deschise caz, dispute sau feedback va afecta I-dt.ro de credit.Dacă aveți orice probleme sau cerere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, mai degrabă decât în mod direct deschide orice cazuri nici nu lasă nici neutru/negativ feedback-ul.De asemenea, sunteți binevenit să ne contactați pentru mai multe soluții.Ne-ar dori să ofere orice ajutor cât de departe putem.Noi prețuim fiecare client și de a garanta satisfacția.

Etichete: clepsidra corset victorian, fusta din piele corset, goth mall, corset barbati, corset gotic, underbust, oamenii corsete, ursuz, mare bustiera sexy, corset underbust

panoul din spate Da, incluse în corset
Personalizat de servicii Disponibile,Vă Rugăm Să Ne Contactați
Nume De Brand Annzley
Tip De Element Bustiere & Corsete
Gen FEMEI
Stil de zi cu zi
Model Tip Solid
Funcția Talie de Formare,Greutatea Pierderi,panglici bine,Slăbire
Compoziția Materialului piele/bumbac
Decor Aplicatii
Sugestiv Sexual No
Tip De Alimentare Factory Outlet, Retail Si En-Gros
Tip De Produs Pur Manual,Manopera Excelente
Talie Efect de Formare și Cum să Poarte Slăbire Talie 3-7 Cm, Ca Mai Jos Video
Obscene Imagine No
Material Pe Deplin Autentic Oțel Bonings De-A Lungul
Numărul De Model LC018001

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare