TBOC caz pentru Huawei P30 Pro [6.47 "]-Caz Rigide Silicon Scăzut Clearance-ul Premium Moale la Atingere Captuseala de Interior rezistente

i167039

30.23lei

Produs nou

Proteja Smartphone-ul de picături, de lovituri și zgârieturi cu acest lichid de silicon caz greu

Chiar dacă utilizați telefonul Smartphone foarte atent, este foarte important ca te-ai protejat pentru a preveni suferi orice fel de prejudiciu, și nu trebuie să vă faceți griji despre nimic.

Detalii de lichid de silicon greu de caz:

Moale și plăcută atingere caz -Elegant moale, matasoasa moale, lichid de silicon coajă tare.Lavabil, nedeformabil, puternic, robust, usor si foarte durabil.Acces facil la toate butoanele si porturile fara a scoate caz.Permite încărcarea wireless.Personalizat pentru acest Smartphone.

De protecție din microfibră căptușeală interior -interior de caz este acoperită cu o cârpă moale cu microfibre, protejează telefonul de la zgârieturi, și devine, de asemenea, un plus de rezistenta la lovituri.

PROTECȚIE MAXIMĂ -În cazul acoperind spatele si marginile telefonului.Toate butoanele sunt protejate atunci când acoperit.Camera hole este conceput pentru a împiedica obiectivul de zgarieturi, atunci când pe o suprafață plană.Proteja smartphone-ul de eventuale lovituri sau picături, care sunt adesea cauzate în timpul utilizării sau transport.

Anti-alunecare și rezistent la zgarieturi -anti-alunecare de acoperire permite aderenta perfecta, și păstrați aparatul la alunecarea în timp ce îl utilizați.De asemenea, acesta oferă o mare protecție împotriva loviturilor și zgârieturilor.

CURATARE USOARA -finisaj mat favorizează curățarea, ca petele pot fi ușor de curățat cu o cârpă umedă.

Acum apăsați "adauga in cos" buton și de a folosi Smartphone-ul în condiții de siguranță și în condiții de siguranță.

Etichete: huawei p30 pro, caz p30, huaawei p30 pro caz, capac de co2, huawei p30, p30 capacul de plastic, caz huawei y6ii, coque huawei p 30 pro, caz huawei p30, p20 pro

Funcția Grele De Protecție
Caracteristici Rigid caz Lichid de Silicon Soft Touch
Tip Montate Caz
Compatibil Marca Huawei
Design Mat
Nume De Brand TBOC

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare