(2 buc/lot) construcții din lemn, Pandantiv armă de auto-apărare personal de protecție meserii mahon fasole abanos lemn pește modele etc.

i1659

80.52lei

Produs nou

(2 buc/lot) construcții din lemn, Pandantiv armă de auto-apărare personal de protecție meserii mahon fasole abanos lemn pește modele etc.

materiale: lemn de abanos

ar putea fi folosit ca auto-apărare, pandantiv.

---------------------------------------------------

A tuturor, dragi prieteni și cumpărători:

a) vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este confirmat adresa.

b) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.E mai bine să verificați cu furnizorul dvs. local vamale, regulile, dacă este necesar.

c) Despre cum se scrie valoarea pe documentele de transport, ne-ai putea spune în mod direct.Dacă nu, noi le vom scrie de către noi înșine. (Mai ales unele țări au reguli stricte cu privire la aceasta, vă rugăm să faceți mai multă atenție, Mulțumesc.)

d) în mod Normal, vom livrarea de către vânzător\'s mod pe care ai ales-o, dar putem schimba modul de transport maritim care, dacă este necesar.Pentru că diferite țări au diferite express avantaj.Și ne-am dori, de asemenea, ați putea obține produse de repede.Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a modifica, în afară de faptul că aveți nevoi speciale.w ish ai putea înțelege și accept.By apropo, toate acestea au de urmărire nr.

Recunoscători pentru sprijinul dumneavoastră, vom continua să vă oferim produse de calitate si servicii bune, da-te mare cu discount.Dacă ai orice întrebare, vă rugăm să contactați cu noi în timp.

Vă doresc un fericit cumpărături în magazinul nostru.Multumesc.

Cu stimă,

Lucamino Sport Living Magazin Jof

Etichete: munca de artizanat, auto armă de apărare, runda wushu, poliția armă de apărare, barebow, pește suliță, rece alamă knuckels, degetele armă de bronz, oamenii arma, auto defenc

Materiale din lemn de abanos
Nume De Brand Lucamino
culoare roșu , verde , negru, mov, auriu
Utilizare pandantiv, de protectie , arma de auto-apărare
Stil De Arte Marțiale Kung Fu
Design fasole, pește
Numărul De Model GMZ28

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare