Infraroșu Termometru Portabil De Uz Casnic Frunte Termometru Lcd Digital Non-Contact Temperatura Corpului Metru Versiunea În Limba Engleză

i1622

16.89lei

-10.36

27.25lei

-38 %

Produs nou

Infraroșu Termometru Portabil De Uz Casnic Frunte Termometru Lcd Digital Non-Contact Temperatura Corpului Metru Versiunea În Limba Engleză

Caracteristici:

1. Ecran mare de afișare clară: lumina de fundal ecran mare, design, ușor de citit, nu este nevoie pentru a porni luminile pe timp de noapte poate fi, de asemenea, relaxat.

2. Facut cu avansate de măsurare a temperaturii cu infraroșu tehnologie, se poate masura rapid temperatura țintă, și de a efectua o analiză inteligentă și de prelucrare.

3. Operare simplă: produsul acceptă un singur buton de măsurare a temperaturii.Termometrul rapid va măsura temperatura atunci când este apăsat pe trăgaci.

Descriere:

Acest termometru cu infraroșu este special pentru măsurarea temperaturii corpului, susține măsurare non-contact, care îmbunătățește siguranța.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: alb+albastru

Dimensiuni: 19* 8.5* 4.5 cm

Corpul interval de temperatură: 32.0-43.0 ℃

Timp de măsurare: 0,5 s

Distanța de măsurare: 1-5cm

Afișaj precizie: ± 0.2 ° c

Putere: DC 9V baterie Sau 2 * AAA baterie

Oprire automată: 7s

Pachetul Inclus:

1 * Infraroșu Termometru Digital

1 * Manual de utilizare

1 * Cutie Pachet

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: iodit digital termometru cu infraroșu, termometru digital cu infrarosu câine, digital cu infraroșu termometru frunte walgreens, digital infrarosu frunte termometru electronic, medicale termometru frunte infrarosu digital, frunte termometru digital cu infrarosu r9, digital cu infraroșu termometru frunte pret, digital termometru cu infraroșu imagine, frunte, termometru de ureche cu infrarosu digital fda, copilul frunte cu infraroșu termometru digital

Distanța De Măsurare 1-5cm
Oprire automată 7s
Precizia de afișare ± 0.2 ° c
Dimensiune 19* 8.5* 4.5cm
Putere DC 9V baterie Sau 2 * AAA baterie
culoare Alb+albastru
Numărul De Model infraroșu termometru digital
Intervalul De Vârstă 19-24 luni
Origine NC(de Origine)
Timp de măsurare 0,5 s
Temperatura corpului gama 32.0-43.0 ℃
Material ABS

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare