MILITECH SIC & PE INJ IV Placa Antiglont/ INJ IV Stand Alone Balistice Panou/ INJ nivel 4 Compozit Armura AK47 & SS109 & M80

i16163

743.23lei

Produs nou

*** ***

Sunteți de Cumpărare De la Un ISO 9001 : 2015 Certificate de Producător Specializat În Cercetarea & Dezvoltarea și Fabricarea De Căști de protecție Balistică, Veste Balistice, Panouri Balistice și Înjunghie Rezistent Veste.ISO Numărul Certificatului Este 00120Q37314R1M/3600 Și Pot Fi Verificate Din China Centrului de Certificare de Calitate Link-ul de mai Jos:

Cumpara Cu Incredere!Angajamentul nostru pentru tine:

**Ne Vom Folosi De 15 Ani De Experiență Ca Un Producător Pentru A Se Asigura Că Aveți O Experiență De Cumpărare Plăcută

**Vom Răspunde La Toate Întrebările Și Întrebări Cât Mai Curând Posibil

**Se Va Livra Comenzi Într-Un Mod Rapid Și Eficient

**Vom Folosi I-dt.ro e Shipping Calculator Pentru a Determina Costurile de Transport.Noi Nu Percepem O Taxă De Manipulare

**Vom Folosi în Principal Comerciale de Livrare de Servicii, Cum ar fi Fedex/DHL/TNT/UPS/EMS/SF-Express/DPEX/ARAMEX Pentru Noastre de Înaltă valoare de Elemente.Vă Rugăm Să Consultați Lista Noastră Și Nu Ezitați Să Contactați-Ne Dacă Aveți Orice Întrebare

**Vom Lăsa Feedback-Ul Pozitiv Și Sper Că Vom Obține A Ta

**Pentru Mai Multe Informații Balistice Standarde, Vă Rugăm Să Vizitați

De mai jos, țările Uniunii Europene, dacă alegeți DHL servicii, VOM AVEA GRIJĂ DE TAXE la IMPORT.

Marea Britanie, Spania, Olanda, Luxemburg, Italia, Germania, Franța, Belgia, Austria, Irlanda, Danemarca, Finlanda, Grecia, Portugalia, Suedia, Bulgaria, Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Slovacia, Polonia, România.

Această listă este pentru 1 (una) bucată de 10x12 Cm INJ IV SIC Ceramice&PE-a făcut greu armura panou

Caracteristici Cheie:

Greutate: 2.40±0,05 KG/BUC

Dimensiune: 250 x 300 x 22 mm (10 x 12')

Nivel de protecție: INJ IV 0101.06 Stand Alone

Armura Tip: SIC Ceramice si Compozite PE Armura

Performanță: Multi Împușcat Capacitatea De

Forma: Shootere Cut Design În Curbă

Finisare: Cu Burete de etanșare pentru a asigura confortul montaj, împachetate și sigilate cu capac rezistent la apa, EVA umplutură de protecție de-a lungul placi.

Protecție Împotriva Amenințărilor:

Testat În Laborator Oficial BMT, Australia

Test de Muniție: AP M2 7.62 x 63.3 mm, 166gr

1 Impact: 884 M/S, Traumatisme(BFS) 31mm

2nd Impact: 881 M/S, Traumatisme(BFS) 40mm

3rd Impact: 886 M/S, Traumatisme(BFS) 40mm

Verifica Laboratorul Nostru De Testare Video De Mai Jos

Notă: Cel mai recent test efectuat in Oct 2016 a fost făcut de către BMT , Australia

Militech Canalul de Youtube:

Militech e Facebook Page:

Mai jos este ultimul nostru raport de încercare făcută de BMT Laborator, Australia, pe data de 10 Oct 2016, Acest Test de Stres Aplicate Total de 3 Fotografii Testat Sub CONDIȚIONAT (IMERSIE) Eșantion, și s-a Încheiat Fără Penetrare!Dacă știi cu adevărat despre armura, vă veți da seama de obicei de testare pentru INJ IV Stea Singur panou este de 1 împușcat numai!Suntem foarte multumiti de rezultate.

Mai jos este eșantionul nostru testat în China Laborator În condiții NORMALE, în Total o singură lovitură a fost testat.

Avem, de asemenea, SIC & PE, Alumină & PE panourile disponibile în INJ III+ și INJ IV niveluri.Ar trebui să aveți orice întrebări suplimentare despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Livrare si Returnare

În timpul "răzgândit" perioadă, puteți returna bunurile oricând-Chiar și în stare perfectă.După ce am primit produsul returnat(e) mai întâi vom verifica mărfurile condiție și trece rambursare sub baza;

a) Daca produsul este returnat din cauza o problemă de calitate la livrarea către client, avem nevoie de dovezi de imagini de la sfârșitul client pentru a sprijini astfel de cerere înainte de retur produs(e) pot fi acceptate.Odată ce cererea a aprobat și a bunurilor returnate, RAMBURSAREA COMPLETĂ VA FI efectuată în CONTUL DVS. în TERMEN de 24 de ORE

b) Daca produsul este returnat din cauza clientului mintea schimba, clientul trebuie să aibă grijă de cele legate de costul de transport maritim, ne-ar aprecia cu adevărat dacă mărfurile pot fi returnate în revinde condiție și în ambalajul original, sau vom avea de a aplica o deducere de restituire în funcție de starea de returnare a bunurilor.

Tax & taxe la Import

S-ar putea fi obligați să plătească Impozit/taxe la import la livrare, vă rugăm să consultați țării de import legislația și nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebare.

De mai jos, țările Uniunii Europene, dacă alegeți DHL servicii, VOM AVEA GRIJĂ DE TAXE la IMPORT.

Marea Britanie, Spania, Olanda, Luxemburg, Italia, Germania, Franța, Belgia, Austria, Irlanda, Danemarca, Finlanda, Grecia, Portugalia, Suedia, Bulgaria, Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Slovacia, Polonia, România.

Feedback-ul

Apreciem feedback-ul dvs. pe fiecare tranzacție.În cazul în care sunteți nemulțumit de produsele noastre, vă rugăm să contactați-ne și vom încerca noastre cele mai bune pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Toate produsele comercializate de noi sunt garantate de calitatea acestuia mereu!Toate fotografiile prezentate în listă sunt absolut garantat să fie luate de către noi.Veți primi elementul exact imaginat și a descris mereu!Cumpara de la noi cu incredere!!Verificați comentarii de la clienții noștri fericiți de mai jos!!!

Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție a termenilor și condițiilor noastre, și așteptăm cu nerăbdare de a avea o buna relatie de afaceri cu tine.

Etichete: antiglonț, ulefone armura gearbest, jacheta uhmwpe, fel de mâncare, anepro, ar 15 pistol bretele stoc sbm4, casca militech, agent shield, glock laser verde, armura organism

Numărul De Model SIC Ceramice si PE Armura Compozit Panel
Tip SIC Ceramice si Compozite PE Panou Antiglont
Dimensiune 10 x 12 Inches(25 x 30cm)
Performanta INJ IV 0101.06 Stand Alone
Greutate Approx 2.40±0.05 KG/PC
Nume De Brand militech
Certificare CE
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare