Pentru Hyundai IX35 2013-2016 ABS Cromat grila Fata decorative Decorativ cadru barei de Protecție decor de styling Auto

i158544

249.00lei

-27.66

276.66lei

-9 %

Produs nou

Transport:

Transportul va fi amenajat în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat atâta timp cât cumpărătorul de informare și adresa de livrare este confirmat.Vă rugăm să furnizați dreptul de post cod și număr de telefon valid, pentru a evita întârzierea în livrare.

Zonă de la distanță, taxă excluse, pentru adresele menționate în zone îndepărtate de pe DHL/UPS-ul, va fi taxat suplimentar

Taxă De Import:

Noi nu va fi responsabil pentru orice Taxe vamale sau a taxelor la Import percepute de personalizat.

Vom marca produs valoare este de 8 USD pe parcela, această valoare este de declarații vamale scop numai.

Dacă aveți solicitări speciale cu privire la valoarea declarată, vă rugăm să ne anunțați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoia ta.

Reveni și de Garanție:

Pentru toate produsele din magazinul nostru, va oferim o garanție de un an pentru ei.Asta înseamnă că din momentul în locul comenzii în termen de un an, dacă există ceva în neregulă cu produse(în condiții de utilizare normală, desigur), vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.

De exemplu, cumperi un DVD player in magazinul nostru, și după o jumătate de an de utilizare, nu merge bine, și după ce a vorbit cu noi, nu se poate rezolva problema de unul singur, puteți alege să trimiteți înapoi la noi, și ne va ajuta să-l repara, atunci vom retrimite-l la tine.

Despre această procedură, acolo este costul de transport maritim produs.Va fi responsabil pentru costul de transport maritim de a se întoarce și ne va retrimite-l la tine la cost.

Etichete: cle hyundai ix35 2011, ix35, grill ix35, grila hyundai ix35, hyundai veloster grila fata, bara dodge journey, cadru ix35, grila fata ix35, hyundai ix 35, hyundai sonata portbagaj

Nume De Brand LB
Caracteristici Speciale Anti-Freca Decor de protecție
Model De Masina Pentru Hyundai IX35 2013-2016
Tip De Element Crom Styling
Origine NC(de Origine)
Element De Lungime 0cm
Înălțime Element 0cm
Modelul Anului Pentru Hyundai IX35 2013-2016
Lățime Produs 0cm
Extern De Certificare De Testare ce
Numele Modelului Pentru Hyundai IX35 2013-2016
Material ABS
Articol Diametru 0cm
Articol Greutate 1.7kg

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare