DC 12V/24V Actuator Liniar Telescopic Kit Cu Suport Metal Gear Reducerea Motor 555 DC Motor cu Piston Motor Liniar de 120 rpm

i157967

356.77lei

-237.85

594.62lei

-40 %

Produs nou

Pachetul inclusiv:

1) cu Piston Motor Liniar 2) de alimentare cu control al vitezei 3) Suport kituri 4) la Sfârșitul conector

Suport kituri

Sfârșitul conector

Stand Caracteristici

Unghiul de suportul poate fi ajustat: se poate finaliza rapid de schimbare unghi, poate fi folosit într-un adevărat vertical 90°, și are flexibil unghi de ajustare.Ventuza de design la partea de jos a standului: În partea de jos design de stand, 4 mari ventuze sunt adăugate.Mai bine asigura stabilitatea suportului, astfel că suportul nu va agita.Aliaj de aluminiu material: suprafață a fost șlefuită de 27 de ori, iar structura este bine conceput.Suport de instalare: instalarea este convenabil și simplu, este nevoie de doar câteva minute pentru a finaliza.

Piston Motor Liniar are o varietate de viteze pentru a alege de la

Dimensiune:

Ușor De Instalare:

Am finalizat cele mai multe dintre lucrările de asamblare înainte de expediere.Dupa ce primiti pachetul, ai nevoie doar pentru a finaliza o mică parte din compoziție.Acest proces este foarte simplu.Video instalate:

După-vânzare de servicii:

- O garanție de un an: În termen de trei luni de la cumpărare, vă vom oferi gratuit piese noi sau accesorii, și de transport gratuit. - Support tehnic Permanent: După achiziționarea nostru liniar de acționare a produselor, indiferent de ce fel de probleme vă confruntați, puteți contacta personalul nostru tehnic, și personalul nostru tehnic vă va ajuta să rezolve problema împreună.

Feedback-ul:

- Vă mulțumesc foarte mult pentru orice feedback-ul.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul sau produsul dvs., vă rugăm să ne dea 5 stele. - Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă vom contacta cât mai curând posibil.

Etichete: actuat liniar, electric de acționare liniară metal, motoreductor cu, liniare de acționare 12v, echipamentul de plastic, șurub de plumb t10, Micro Motor, 12v motor, motor de curent continuu, diy mini actuator liniar

Proteja Caracteristică Drip-proof
Numărul De Model Actuator Liniar Telescopic
Comutatie Perie
Construcții Magnet Permanent
Tip Motoreductor
Putere De Ieșire 15W
Cuplu 2-10Kg
Eficiența IE 2
Origine NC(de Origine)
Certificare ce

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare