2 BUC Flexibile din Fibra de Carbon Biciclete Aripile Fata Reglabile Roata din Spate Apărători de noroi de Echitatie Aripi Noroi Garda Accesorii pentru Biciclete

i15796

14.45lei

-6.2

20.65lei

-30 %

Produs nou

Puncte:

1、Greu și Flexibil: Realizate din puternice, flexibile și de înaltă rezistență materiale plastice de inginerie, rezistenta la temperaturi ridicate, nici o deformare, nu aschiere.

2、Acopere Toate Dimensiunile Roților: o Mai bună acoperire pe toate roțile dimensiuni și mai mari de teren(1/2 inch mai mult decât înainte), găurile au fost, de asemenea, ușor ajustat pentru a instala aripă într-o poziție mai bună.

3、Funcție de Protecție: protejează Efectiv călăreți și biciclete de murdărie și resturi.

4. Easy pentru a Instala: Rapid și ușor de instalat, compatibil cu biciclete furci față și scaunele din spate, echipat cu 8 cabluri, folosit pentru a lega furci, poduri și stâlpi.Greutate redusa, potrivit pentru cele mai multe aripă biciclete de munte.

5、Rezistente la Uzură: instalare Simplă și rapidă de design, poate fi setat în orice moment, rezistent la uzura, funcționalitatea puternic.Ai nevoie doar de câteva minute pentru a obține o bicicletă care poate rula în ploaie.

1.Greu și Flexibil: Realizate din puternice, flexibile și de înaltă rezistență materiale plastice de inginerie, rezistenta la temperaturi ridicate, nici o deformare, nu aschiere.

2.Acoperă Toate Dimensiunile Roților: o Mai bună acoperire pe toate roțile dimensiuni și mai mari de teren(1/2 inch mai mult decât înainte), găurile au fost, de asemenea, ușor ajustat pentru a instala aripă într-o poziție mai bună.

3.Funcția de protecție: protejează Efectiv călăreți și biciclete de murdărie și resturi.

4.Ușor de instalat: Rapid și ușor de instalat, compatibil cu biciclete furci față și scaunele din spate, echipat cu 8 cabluri, folosit pentru a lega furci, poduri și stâlpi.Greutate redusa, potrivit pentru cele mai multe aripă biciclete de munte.

5.Rezistente la uzură: instalare Simplă și rapidă de design, poate fi setat în orice moment, rezistent la uzura, funcționalitatea puternic.Ai nevoie doar de câteva minute pentru a obține o bicicletă care poate rula în ploaie.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 26,5*22cm/10.43*8.66 în

Material: fibra de carbon material plastic de inginerie

Proces: fibra de carbon 3D model + de culoare de imprimare

Cravata cablu: 8 piese, material nailon

Aplicabile pentru: bicicleta roata din față sau pe roata din spate

Lista De Ambalare:

2*Aripă

8*Cablu Cravată

1*manual de utilizare

Etichete: 3 rl, jante de carbon, elegant bicicleta de noroi, FIBRE, bicicleta fender, taiwan grăsime accesorii pentru biciclete, cadru din carbon, carbon road roata, apărătoare de noroi, accesorii pentru biciclete general

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Bicicleta Aripa Fata Reglabile-Spate Apărătoare De Noroi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare