Cerul Înstelat Proiector De Stele, Lumina De Noapte De Proiecție 6 Culori Ocean Fluturând Lumini De Rotație De 360 De Grade Noaptea De Iluminat Lampa De Cadou

i154118

50.63lei

-21.67

72.30lei

-29 %

Produs nou

Stimati Clienti,

Putem oferi en-Gros, atunci când ordinele ajunge la standard,

De asemenea, binevenite orice Picătură de Transport maritim comanda,

DACĂ aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să NE Contactați .

Multumesc.

USB Alimentat Cerul Înstelat Proiector cu LED-uri de Lumină Copii Dormitor Copii Telecomanda Moon Star Lampă de Noapte

Metoda De Operare:

1. Primul Buton: Apăsați tasta o dată: cer Albastru și luna, schimbă treptat stele.Apăsați tasta de două ori: muta cerul albastru, luna și schimbă treptat stele.Apăsați tasta de 3 ori: muta colorat cerul, luna și schimbă treptat stele.Apăsați tasta 4 ori: Muta cerul albastru.Apăsați tasta de 5 ori: schimbă Treptat stele.Apăsați tasta 6 ori pentru a închide.

2. Al doilea Buton: Apăsați o dată: cerul se oprește și luna iese.Apăsați de două ori: Muta cerul și lumina lunii.Apăsați tasta de 3 ori: cerul se oprește și se aprinde luna.Apăsați tasta 4 ori: Muta cerul și opriți luna.După acest ciclu.

3. Al treilea Buton: Apăsați o dată: lampa devine întuneric.Apăsați de două ori: lampa devine mai întunecată, Apăsați de 3 ori: lampa se întoarce la cea mai strălucitoare.După acest ciclu.

4. Indicator de putere: Micro-USB Interfață de Încărcare, atunci când taxa pentru gazda de fiecare dată, indicatorul de alimentare se va transforma roșu.Atunci când gazda este complet încărcat, indicatorul de alimentare se va transforma verde.

5. Funcția de sincronizare: Apăsați comutatorul principal de gazdă, de fiecare dată, built-in timer funcția este activată, iar gazda va opri automat după 4 ore.

Instrucțiuni De Încărcare:

1. Timp de încărcare: vă Rugăm să conectați dispozitivul la 5V/1A, adaptor de alimentare USB cablu de încărcare, 3-4 ore pentru putere maximă.

2. Timp de operare: Built-in 2000mAh baterie cu litiu, utilizarea normală 2-3 ore atunci când este plin de putere.

Exploatarea Sfat:

1. Vă recomandăm ca utilizatorii pot folosi degetele pentru a apăsa comutatorul pe gazdă pentru a asigura acuratețea și sensibilitatea.

2. Atunci când bateria este descărcată complet și în mod automat închide, vă rugăm să conectați cablul USB pentru a încărca, așteptați 3-5 minute să se încarce, și apoi reporniți.

Caietul de sarcini:

Alimentare: 7.5 W

Putere de intrare: 100-240V AC 50/60Hz 1.5 a (Utilizare Cu Adaptor de Alimentare)

Dimensiune produs: 145 X 65mm/5.71 X 2.56"

Alimentare: Cablu USB

Zonă De Proiecție: 5-50 Metri Pătrați

Temperatura De Lucru: -10℃-40℃

Control de la distanță Baterie: CR2025 3V Baterie Buton (NU Inclusiv)

Aplicație: Interior

De Bază Măsură De Siguranță:

Când folosiți orice aparat electric, pentru a reduce riscul de incendiu, electrocutare sau vătămare corporală.

Vă rugăm să luați măsuri de precauție.Aceste măsuri de precauție includ, dar nu sunt limitate la, citind toate instrucțiunile detaliate cu atenție.

Vă rugăm să folosiți acest produs în conformitate cu instrucțiunile.

Reflectorul este folosit pentru interior, vă rugăm să nu-l folosească în aer liber pentru a evita ploaie sau daune de apă.

Dacă aparatul este deteriorat, vă rugăm să contactați dealerul pentru a repara imediat, și nu dezasamblați aparatul de tine.

Utilizatorul nu trebuie să demonteze produs de el însuși, iar compania nu va fi responsabilă pentru orice daune cauzate de acestea.

Acest produs este compus din lumina laser, modul de lumină, și mare val de lumină.Acesta poate fi proiectat să intermitent stele, imobile luna, nori plutitoare și alte scene.Nu direct iradia ochii cu lasere, te rog, departe de copii.

Înainte De Utilizare:

Vă rugăm să asigurați-vă că toate piesele importante sunt incluse în pachet.

Vă rugăm să încărcați pentru Steaua lumină înainte de prima utilizare.De transport pe termen lung poate provoca o pană de curent.

Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să contactați cu uz gratuit.

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Proiector LED Lumina

1 X Cablu USB

1 X Manual

Etichete: proiector de stele, cer luminos proiector, controlul proiectorului, Cadou De Ziua De Nastere, sky star, stary cer proiector, proiector cer, atmosfera proiector, cer proiector de aur, Proiector 3d

Forma RUNDA
Tip Baterie Litiu Metal
Tensiune 5V
Certificare NICI unul
Este Dispozitiv Inteligent No
Nume De Brand VKTECH
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Utilizare Vacanta
Este Baterii Incluse Da
Este De Becuri Incluse Da
Corpul Material Plastic
Generarea De Energie Comutator
Tip proiector
Origine NC(de Origine)
Tip De Element luminile de noapte
Numărul De Model /
Este Nevoie De Baterii No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare