Nou
2/4Flute R1-R12.5mm HSS de Rotunjire a colțurilor End mills,Mingea cu nasul End Mill concavă cu Raza freze (R2/R3/R4/R5/R6/R7/R8/R9)

2/4Flute R1-R12.5mm HSS de Rotunjire a colțurilor End mills,Mingea cu nasul End Mill concavă cu Raza freze (R2/R3/R4/R5/R6/R7/R8/R9)

i1500

25.06lei

-10.25

35.31lei

-29 %

Produs nou

Dragă prietene, dacă nu puteți găsi de care aveți nevoie ,spune-mi te rog link-ul Acesta are nevoie pentru a alege ceea ce aveți nevoie Nume: R aka: concave milling cutter Material: super tare din oțel de mare viteză (HSSAL) Descriere Produs: Acest produs material pentru super tare din oțel de mare viteză material, în comparație cu cele obișnuite din oțel de mare viteză material de duritate mai mare, o mai bună durabilitate, potrivit pentru prelucrarea pieselor din oțel, produse turnate, cupru, aluminiu și alte materiale.Caracteristici produs: este un frezare convex R fata tip freză specială, mai ales în industria prelucrătoare, este un instrument necesar.Caracteristicile sale: precizie mare de prelucrare și rugozitatea suprafeței de prelucrat prelucrat, și convenabil de asamblare și dezasamblare, producție de înaltă eficiență.Situația generală a R unghiul este mic ca recomandat de la 2 lama; R mai mare de unghiuri cu 4 muchii .

Cumpărătorii trebuie să-citit :1 Ca gama de produse de fluxul de volum, uneori de stoc , astfel încât înainte de a decide să cumpere acest copil , vă rugăm să luați legătura cu proprietarul pentru a vedea dacă există stoc.Situația generală nu este pe stoc, daca s-a stricat am va notifica prompt bunuri alegeți o restituire sau de alte bunuri , dar, de asemenea, cere în mod clar mai bine, a fost liber să-ți amâni de urgență.

Salută oferta premisa îndoială, să ne sunt de acord înțelegere a produs în sine sau alte aspecte .A cauzat probleme inutile -gratuit .

3 .Toate produsele noastre sunt acceptate TenPay , un sub - sub - unul de calitate, preț , un preț prețul final , cumpara articole individuale nu accepta afacere !

Cumpărătorii să acorde o atenție :Înainte de cumpărători de bunuri capturate , vă rugăm să ia în considerare cu atenție , respectând reciproc rezultatele muncii și pentru a evita fotografiat nu cumpara !

4 : toate de plată și de livrare, vom prompt trimis după primirea de bani !

5 : vă Rugăm să fotografiat după marfă , și să ia inițiativa să mă contactați cât mai curând bani !

Cererile cumpărătorul a primit bunurile, nu există nici o problemă de acceptare a mărfurilor în aceste condiții , cât mai curând posibil pentru a confirma primirea, în termen de 1-2 zile , dacă există probleme în timp pentru tine de a informa prompt Hao tratament, nu a primit bunuri 1-2 zile să confirm, nici să contactați proprietarul .Cumpărătorul a primit bunurile vor fi considerate ca calificată .A cerut apoi negustor spus ca piese de schimb sau mărfurile în cauză , magazinul nu este responsabil !Te rog cumpărătorii știu !

7 toate produsele Noastre înainte de a fi emise sunt testate riguros , absolut asigure integritatea mărfurilor.Cumpărătorii obține bunuri ar trebui să fie privite în fața cargo shipping company worker , dacă există daune , lasa personalul emis "bunuri deteriorate dovadă" , și apoi să se întoarcă mărfurilor de către compania de transport maritim , fac cumpărături pentru înlocuire.Dacă vă înscrieți pentru bunuri deteriorate după motive de înlocuire , schimb, restaurantul nu în returnabile.Vă mulțumesc ! ! !

8 recomandat "TenPay" de Plată , puteți juca direct banii în contul meu de mai sus , vă rugăm să contactați-mă înainte de efectuarea plății , nu va fi livrat în termen de 24 de ore .

După achiziționarea :

Dacă vă simțiți mulțumiți de serviciile noastre , vă rugăm să-mi dea o laudă ^ ^ , în cazul în care, dacă nu este mulțumit , vă rugăm să informați proprietarul, în scopul de a oferi un timp util , nu dau în comentarii sau săraci nu au nici un contact în caz de evaluare, în timp ce-ți faci probleme si nu a putut fi rezolvată, și eu vă voi da proprietarul negocieze un răspuns satisfăcător .

Etichete: unelte de frezat metale, Minge Nas End Mill, oțel rotund mingea, a0 cutter, ds r4, mingea moara nas, cutter router, moara machin, fraise helicoidale, n video r7 360

Nume De Brand KAVTECNC INSTRUMENTE
Origine NC(de Origine)
Gradul R0.1
Acoperire Alte
Lungimea Totală mm
Numărul De Model R1.0-R12.5
Material Din Oțel De Mare Viteză
Tip Alte
Diametru R1.0-R12.5mm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare