Decorare auto debitmetru Electronic Masina Ceas de Ceas Auto Ornament Interior PENTRU Mercedes smart Fortwo 453 451 forfour

i132059

45.88lei

-5.65

51.53lei

-10 %

Produs nou

Descriere: *Stare: 100% de Brand Nou și de Bună Calitate *Material:PVC *Cantitate: 1set *Aplicatie: Masina de Ceas Ornament *100% de Brand nou și de înaltă calitate *Un bun cadou pentru tine si familia ta prietena.Pachetul Include: 1buc Masina Ceas 1buc Dublu-adezivă

Despre Transport

1) I-dt.ro va verifica plata în termen de 24 de ore după ce plata a finalizat, iar noi vom procesa comanda dumneavoastră odată ce procesul de ora este de peste.

2) vă Rugăm să asigurați-vă că vă oferi corectă a informațiilor de transport maritim(în special la numărul de contact și adresa de livrare, codul poștal este foarte important, la fel de bine), toate elementele vor fi livrate conform detaliilor furnizate de partea ta.

3) în Cazul în care comanda dvs. a fost închis ca din motive de securitate, atunci puteți contacta echipa de servicii pentru a rezolva această problemă prin acest link: (I-dt.ro servicii).

4) Dacă aveți orice alte solicitări, vă rugăm să amabilitate remarcă, în ordinea sau contactati-ne direct, vom aranja pentru tine (vă Rugăm să REȚINEȚI că noi nu///'t-și asume responsabilitatea de clearance-ul vamale și fiscale).

5) Pentru mai multe informații despre transport, vă rugăm să găsiți acest oficial ajuta link-ul:

6) angajamentul Nostru față de ora de sosire este de 60 de zile.Dacă nu ai primit pachetul in termen de 60 de zile (Brazilia livrare este de 90 de zile), sau vrei să știi unde este pachetul, vă rugăm să ne contactați, vom încerca să găsim o soluție pentru tine, multumesc.

Despre Plată

Alipay este acceptabil aici.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Dacă aveți orice alte întrebări despre plată, vă rugăm să faceți clic pe această oficial ajuta link-ul:

Despre Feedback-Ul

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv cu 5 stele, feedback-ul dvs. pozitiv este cu siguranta cea mai mare încurajare pentru noi să ne menținem standard și a ne îmbunătăți continuu, vă mulțumesc foarte mult in avans!

Dacă produsul dvs. este apară probleme de calitate, vă rugăm să ne arate poze sau un video pentru verificare, va vom oferi o soluție după care.Dacă aveți orice alte probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment înainte de a ne lăsa feedback-ul negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Cu orice problemă vă putem ajuta, vă puteți găsi în acest link-ul oficial:

Despre Garanție

Vă rugăm să găsiți în acest link-ul oficial:

Despre Returnare Și Rambursare

Vă rugăm să găsiți în acest link-ul oficial:

Etichete: 453 smart fortwo, pix smart 450, 406 carbon, smart fortwo 452, montero ceasul de pe bord, masina de ceas pentru, smart fortwo, autocolant auto, smart auto 454, smart fortwo 451 sfat

Mercedes-Benz Model SLK55 AMG
Pentru Autovehicule Marca/Model Mercedes-Benz
PENTRU masina PENTRU Mercedes smart Fortwo 453 451 forfour
Lățime Produs 0 CM
Articol Greutate 0 G
Țara/Regiunea de Fabricație China
Caracteristici Speciale NICI unul
Nume De Brand Deng yao
SLK55 AMG-Anul 2015
Altă Parte Numărul NICI unul
Numarul Parte 123456
Tip De Material Metal plastic
Element De Lungime 0 CM
Înălțime Element 0 CM
Plasarea pe Vehicul Pe consola centrala
Schimb Numărul Parte NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare