Jaomax de Lux Moale rezistent la Socuri Floare Telefon Caz Pentru iPhone 7 8 Plus X Xs Max 6 6s Plus 5 5S SE Xr 11 Floral Minunat Acoperi Fundas

i127613

40.47lei

-161.87

202.34lei

-79 %

Produs nou

Atenție, vă Rog, Orice imagini HD pot fi imprimate pe carcasa telefonului.Avem nevoie de imagine HD mai bine mai mult de 900 de*1700 pixeli si 300dpi.sau imaginea nu va este suficient de clar.După care vom trimite o previzualizare pentru a confirma.Transport gratuit pentru cele MAI multe țări.Elementele vor fi livra cu 5 zi lucrătoare după plata integrală, înainte să plecăm,ne va confirma cu tine.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale, taxe de import taxe sau alte cutoms taxe.Putem oferi cel mai bun pret, produse de înaltă calitate.Dacă aveți o problemă de element, vă rugăm să ne contactați .vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

Nota: Inainte de a comanda,vă rugăm să ne contactați în primul rând.Avem nevoie pentru a verifica imaginea în primul rând,dacă imaginea este prea mic,prea neclare,noi va putem imprima.

vezi mai mult produsele noastre,puteți să faceți clic aici:

1, Rapid De Transport Maritim De 1-3 Zile + În Timp Util Caldă Răspuns + Atitudine Pozitivă; 2, Mare Reducere Mare, Orice Detalii Vă Rugăm Să Contactați Serviciul Online Pentru A Obține Surpriză; 3, Picătură De Transport Maritim De Sprijin!Amestecat Suport De Culoare!En-Gros De Sprijin! 4, Mai Multe Modele Sau Dat Modele, Vă Rugăm Să Contactați Serviciu On-Line !

1).Elementele vor fi livra cu 5 zi lucrătoare după plata integrală

2).Vă rugăm să ne trimiteți dumneavoastră de transport maritim adresa corectă și completă numele în limba engleză , am doar nava a confirmat adresa oferi de tine, multumesc!

Stimate cumpărător, satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.

o) .Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv&revizuire de 5 stele, vă mulțumesc foarte mult!

b).Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau orice alte probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

c).Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

1.Vom accepta rambursare completă după reurning elementele în termen de 7 zile la noi.pentru orice motiv.O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală, și nu afectează revinde.

2.Costul de transport maritim este plătit de către vânzător nu poate fi acceptabilă.

3.Contactați-ne înainte de a se întoarce elementul defect care trebuie să fie raportate și de a reveni în perioada de garanție și în ambalajul original.

4.La primirea elemente, vom rambursa imediat

Dacă aveți orice quetions sau nevoie de ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne conact!Vă mulțumesc!

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!!!

Etichete: iphone 10 conduce, iphone x10 litere, iphone 10 caz călător, iphone 10 cas războinic, film iphone 10 caz mat, iphone 10 yeezy cazuri, iphone 10 caz congelate, granulat cazul iphone, tik tok iphone 10 caz, iphone 10 praga

culoare Moda De Lux Retro Vintage Deluxe Telefon Mobil Caz
Material De Lux Transparent, Rezistent La Șocuri Cazuri De Telefon
Stil picătură de transport maritim en-gros
Design Transparent
Feature1 Telefon Caz pentru iPhone 7 Plus Armura de Protecție Capa
Calitate Airbag Picătură de Prevenire Transparent Moale TPU Cazuri de Telefon
Funcția Rezistent la șocuri Armura Gel Iau Moale PC Capacul Telefonului
Origine NC(de Origine)
style1 De înaltă calitate din Plastic Dur Caz de Telefon
Feature2 Imprimare Model de Cazuri Pentru iPhone 5s SE
Caracteristică Protector de Acoperire Coajă cu Spate Mat Fundas
Caracteristici Ultra Subțire

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare