2.0 mm stylus Pen Peniță Active Ecran Capacitiv Stylus pen pentru Ipad, pentru Iphone 6 6s 7 7 plus pentru Samsung touch pen Metal Creion

i12738

106.95lei

Produs nou

2.0 mm stylus Pen Peniță Active Ecran Capacitiv Stylus pen pentru Ipad, pentru Iphone 6 6s 7 7 plus pentru Samsung touch pen Metal Creion Notă:pen nu funcționează cu ipad pro,ipad 2017 Caracteristică: 1. Sensibilitate ridicată cu 2.0 mm peniță. 2. Ușor de transportat dimensiuni cu 8.8*130mm. 3. Ușor de a lucra cu tehnologie de detecție activă fără suplimentare de receptor sau dispozitive Bluetooth. 4. Ușor de încărcare cu port micro USB,12 ore timp de lucru lung. 5. Oferă o smoth pen ca scrierea experiență pentru ecranul tactil de tableta sau telefon. 6. Un foarte potrivit de preț au fost stabilite pentru kit.Este o accesibile și cost-eficiente produse.

Transport Element de localizare este la Shenzhen.Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare.(Cu excepția week-end și de vacanță), Deoarece o parte din posta nu trimit colete la domiciliul clientului,astfel încât clienții trebuie să contacteze și ridica de la oficiul poștal local.Noi nu suporta tarifar de import.

Tara

Timpul de livrare

Mod de transport maritim

Statele Unite Stare

10-15 zile lucrătoare

Epacket din China

Tara

Timpul de livrare

Mod de transport maritim

Canada

15-30 de zile lucrătoare

Economia de Livrare din China

Europa/Asia/Noua Zeelanda/Australia

15-30 de zile lucrătoare

Economia de Livrare din China

Rusia/Italia/Ucraina/Israel/Orientul Mijlociu

20-35 zile lucrătoare

Economia de Livrare din China

America De Sud/Africa

20-45 zile lucrătoare

Economia de Livrare din China

Client Service

Dacă aveți orice întrebări cu privire la această listă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și prietenoasă client service advisor vă va ajuta cu cererea dumneavoastră.Vă rugăm să includeți eBay număr articol tot timpul astfel încât să vă putem oferi un serviciu rapid.

Noi vă oferim o politică de returnare 30 zile și plin de bani înapoi de garantare dacă există o problemă cu oricare dintre produsele noastre.

Etichete: capac pentru apple pencil 1, aieach 2 gen creion, firesara, goojodoq 3, appl creion, ipad air 2020 creion, goojodoq 10 gen creion, galaxy tab creion, ipad 7 creion, appl creion 2

Aplicație Ecran Ecran Capacitiv
Cerere Marci Universal
Numărul De Model 088
Pachet Da
Cerere Tablete
Nume De Brand BUCURA-UNIC
Material Metal

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare