Fmuser FU-15B de Culoare Albastru radio FM Broadcast wifi wireless audio Transmitter Produs Nou Cu GP100 Antena Transport Gratuit

i124575

949.74lei

Produs nou

Fmuser FU-15B Culoare Albastru de Difuzare FM Transmițător Produs Nou Cu GP100 Antena de Alimentare Cablu Audio

SDA-15B este un PC de Control transmițător FM versatil, cu o varietate de caracteristici de protecție , cum ar fi sunet de înaltă fidelitate, excelent armonice, suprimarea dezordine bine.

SDA-15B cererea este flexibil, convenabil și adecvat pentru o varietate de wireless pe rază scurtă de radio.Cum ar fi școli,supermarket-uri, fabrici, stații de cale ferată, conferințe, familie și alte locuri.

SDA-15B transmițătorul FM poate stabili rapid o încredere fără fir sunet de înaltă fidelitate, sistemul sau de radio FM wireless, sistem acustic, acoperire între 3 m până la 15 m în funcție de condițiile de mediu, antena și de alți factori.

Caracteristici principale: putere de Transmisie continuu reglabil de la 0W la 15W .Putere constantă, întreaga trupă a 3 ~ 5W marja.Puterea de emisie în mod automat de blocare.Microfon cu reverb și poate fi pornit sau oprit.Single / dual-channel de conversie poate fi.Cu PC port de control , prin intermediul computerului de manipulare a mașinii.Cu audio digital de conversie analog, digital input produse mai ușor.Cu protecție VSWR , antena nu este conectată sau nu se potrivesc, acces automat la protejat.Cu temperatura de protecție , atunci când emițătorul atunci când temperatura este prea mare, protejate în mod automat.Ventilator cu control al temperaturii comutator pornire automata sau închide în mod corespunzător.Panoul de afișare și intuitivă, simplă operație, rapid.Transmițător proiectat, durabil .

Caietul de sarcini: tensiune de alimentare 12V ~ 16V (tensiune 15V) Actuala gamă de Frecvență de 87 ~ 108MHZ Frecventa de stabilitate ± 10PPM pasului de Frecvență 100KHZ gama de temperatura de Operare -10 ~ 45 Antena impedanta de 50Ω Transmite puterea gama 0W ~ 15W Armonici, paraziți radiații ≤-60dB Distorsiuni 0.1% Frecventa de Raspuns 50HZ ~ 15000HZ Separare>= 35 dB Intrare nivel -15 dBV (reglabil) abaterea Frecvenței ± 75KHZ SNR>=60 dB dimensiune Mașină 173 mm (L) * 110 mm (W) * 48 mm (H) Greutate de aproximativ 2.5 KG

Antena:

Aceasta este doar una 1/4 val GP antenă în lume, care poate ajusta cu ușurință frecvența precizie pentru repara transmițător FM.Este, de asemenea, design anti-ploaie și de luminozitate.Este foarte sigur că această antenă este cea mai buna alegere pentru transmițător FM.Frecventa: 89.5 MHz-94.5 Mhz(A+B1) 95.5-100.5 Mhz (A+B2) 100.5 Mhz-105.5 Mhz(O+B3) Centrul de Frecvență: 92MHz / 98MHz / 103MHz Obține: 3.5 dB VSWR: mai mic decât 1.5 Impedanta: 50Ω Putere: 1W-100W (5w,7w,15w,25w,30w,50w,100w)

Pachetul include:

1*FU-15B 15W transmițător

1*1 / 4 val antena

1*Cablu RF pentru antene

1*Putere suplă

1*cablu Audio

Dacă sunteți dealer-ul,vă Rugăm să contactați-mă pentru a obține imagini atunci când aveți nevoie de ele pentru a upgarde site-ul dumneavoastră.Vă mulțumesc!

FMUSER International Group INC este un hotel modern producător de înaltă tehnologie, specializata in proiectare, inginerie ,fabricarea și comercializarea de înaltă calitate, transmitatoare FM,emițător TV,radio și accesorii aferente.Suntem unul dintre cei mai mari furnizori de emițătoare și radio în China.Avem de modernizare a fabricii Cu 6 ani de experienta in fm utilizator equiptments.Tu esti bun venit pentru a vizita fabrica noastră, atunci când vin în China.

Acest lucru este participarea noastră în 2012 Surse Globale Hong Kong Electronics Fair .Clienții din peste tot în lume, în cele din urmă au o șansă de a obține împreună.

În prezent , există deja 1095 clienții din întreaga lume au vizitat biroul nostru Guangzhou Tianhe .Dacă vii în China , sunteți bineveniți să ne vizitați .

Acest lucru este FMUSER International Group INC echipa.Stânga este prima Erin .

Vom livra acest produs în întreaga lume prin Post air mail mai mică de 1 KG.Acesta va fi livrat de către EMS,DHL ,Fedex daca e mai than1KG.

Dacă produsele sunt mai mult de 1KG,vă Rugăm să contactați Erin a pentru a modifica taxa de transport maritim și de transport maritim de drum.

HongKong post air mail este despre 15-65 de zile pentru a ajunge.EMS este de aproximativ 10-15 zile de lucru pentru a ajunge.DHL este de aproximativ 5-7 Zile de lucru pentru a ajunge.

Vă rugăm să contactați Erin dacă vă faceți griji cu privire la Taxa de obiceiurile locale.Vă mulțumesc!

Toate produsele noastre sunt de vânzare mai recentă versiune, 100% nu au folosit niciodată.

Toate produsele au Garantie 12 Luni de la data achiziționării.

Va rugam sa ne contactati Erin atunci când aveți nevoie pentru a repara produsul frist,va vom ajuta cu meu cel mai bun.Vă mulțumesc foarte mult!

Cum să vii în biroul meu?

Adresa noastră: Room16C,HuiLanGe,Nr. 273 HuangPu Rd Vest,TianHe Dis.,GuangZhou,China,510620

Puteți căuta" FMUSER " pe harta google.Asta ne va găsi.Multumesc.

Etichete: mw transmițător, audi telefon, signstek transmițător fm, transmițător fm difuzat rds, antena hf tuner, gratuit transmițător radio, fm, activ antena radio, bt transmițător, difuzare fm

culoare albastru
Tensiune 15V
Nume De Brand fmuser
Impedanță de ieșire 50Ω
Numărul De Model Fmuser FU-15B
Gama de frecvențe 87MHz~108MHz
Pachet Da
Dimensiune(mm) 128(L)x93(W)x55(H)
Frecvența Pas 100KMz
Putere 1w SAU 15W
Display LCD
Caracteristici Speciale De difuzare a semnalului fm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare