Sac de biciclete Cadru Frontal Impermeabil Sac Ghidon Bicicleta 6.5 inch Telefon Sac de Depozitare Telefon Caz MTB Drum de Munte Bick Accesorii

i12355

32.99lei

-14.13

47.12lei

-29 %

Produs nou

Puncte:

1、Ecran Sensibil: Cu mare sensibile TPU film fereastră pe bicicleta din fata telefonului sac de cadru, puteți ușor pentru a juca telefonul dvs. sau pentru a vedea activitatea dumneavoastră în timp ce utilizați hărți la o plimbare.Ascunse cască gaura vă permite să răspundeți la telefon sau bucurați-vă de muzică în mod liber în timp ce ciclism (Notă: ID-ul Nu a lucrat prin capacul ecranului).

2、Spațiu Mare si Uimitoare Compatibilitate: sac de Biciclete a ajuns în interiorul camerei pentru plimbari lungi, și poate deține o mulțime de lucruri cum ar fi telefonul, incarcator, banca de alimentare, cablu USB, instrumente de reparații de biciclete, mic pompă de anvelope.Perfect compatibil cu telefoanele mobile de mai jos de 6,5 inci.

3、Material Impermeabil & Fermoare Dual: top tub sac de biciclete este fabricat din poliester impermeabil; fără sudură rezistent la apa dublu fermoare design poate proteja perfect telefonul dvs., în zilele ploioase, și medii extreme.

4、Parasolar & Reflectorizante Robinet: Un parasolar pe partea de sus vă ajută să vă urmăriți ecranul telefonului în mod clar, care este mare pentru zile insorite.Banda reflectorizanta pe ambele maluri ale noastre sac de biciclete păstrează plimbare de noapte de siguranță în mod eficient.

5、Aplicabile: Potrivit pentru iPhone XR XS MAX X 8 7 6S 6 Plus 5S / pentru Samsung Galaxy S7 S8 nota 7. Shake-dovada și non-deformare bicicleta cadru frontal sac.

Caracteristici:

De mare capacitate, cu ecran tactil.

Aplicabile la telefoane mobile sub 6,5 inci.

Nu există spațiu suficient în interiorul bicicleta geanta pentru pe termen lung de echitatie.

Geanta poate gazdui telefoane mobile, încărcătoare, băncile de putere, și cabluri USB, instrumente de reparații de biciclete, mici, anvelope, pompe și alte elemente.

Caietul de sarcini:

Nume: Bicicleta Ghidon Telefon Mobil Touch Screen Sac

Material: PU+impermeabil Oxford pânză

Dimensiune: 22*12*12 cm/8.66*4.72*4.72 inch

Lista De Ambalare:

1 x Bicicleta Ghidon Telefon cu Touch Screen Sac

Etichete: full metal ceas, bărbați pulover roșu, bicicleta electrica om, grăsime roata, bicicleta e ori, drumul de biciclete biciclete adaptor de ghidon, lanț de bicicletă mașină de spălat curat, ventura accesorii pentru biciclete, personalizat costum de super-erou, motar accesorii pentru biciclete

Material Alte
Numărul De Model Față de bicicletă sac
Funcția Impermeabil

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare