2020 Bohemia Plaja Rochie de Mireasa Dantelă Jumătate Maneca Vestido De Noiva Sexy Backless Față split Nunta

i12051

551.67lei

-137.92

689.59lei

-20 %

Produs nou

Personalizate :Accept Personalizat Dimensiune Și Să Accepte Personalizate De Culoare!

Puteți alege orice dimensiune pentru a face ordine și să ne lase un mesaj din măsurătorile proprii ca urmare va fi bine ! 1) Bust ______ 2) Talie ______ 3) Circumferinta Soldurilor________ 4) Gol la podea, fără pantofi pe ______ 5) Naturale înălțime fără pantofi pe________ 6) Estimat pantofi cu toc de inaltime care ar putea utiliza pentru aceasta rochie _______________ Atenție : Pentru dimensiuni normale ,oferim gratuit personalizat , dar dacă dimensiunea este prea mare, depășind 18W, acesta va avea nevoie de 20$~35$ taxa suplimentara !

Despre Noi Vkiss

nostru rochie de mireasa fabrica este un profesionist si nume de brand cu o fabrică în China timp de 10 ani.Noi de aprovizionare rochii de mireasa, rochii de seara, rochii de bal, rochii de cocktail, rochii de domnisoare de onoare, Pentru că a noastră de control de înaltă calitate, cele mai bune servicii de vânzări, timp rapid de livrare și preț competitiv, rochiile noastre sunt vândute foarte bine într-o mulțime de țări (cum ar fi America, Canada, Mexic, Brazilia, Federația rusă, Anglia, Chile, Australia, etc.) Suntem flexibili și putem face rochii în funcție de cerințele dumneavoastră.

Vkiss Rochie te iubește pe tine și vrem să te fac fericită.Deci, vă rugăm să citiți politica de returnare de mai jos cu atenție.

1. Atunci când se face o comandă, vă rugăm să acorde o atenție la detalii de elemente și informații de calibrare.Dacă aveți orice întrebări, suntem fericiți să vă ajutăm; trimite toate produsele întreabă la mine prin alibaba și vom lua înapoi la tine cât mai curând posibil; 2. Va rugam sa ne contactati în termen de 2 zile (48 de ore) după primirea de colete și de stat problema de elemente și motivul pentru retur; 3. Produsele trebuie returnate în starea inițială, fără semne de uzură, rupere sau mirosuri; 4. Costurile de returnare vor fi percepute de către cumpărător.Ar fi responsabilitatea cumparatorului de a plăti taxa de transport de a trimite înapoi și de schimb; 5. Acesta ar putea fi considerat de a returna produsele fara probleme de calitate.

Etichete: jocuri franța, caz pisica ipad 2018, carburator mikatsu, masina de presiune 0 f 1, băieții sequin jumper, carburator kit ybr, băieții rulouri de adolescente, consiliul ipad 2 a1454, carburator kit vfr

Talia Naturale
Silueta O-LINIE
Lungime maneca(cm) Jumătate
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Numărul De Model 20191206
Element De Moda Iluzie
Nume De Brand DLASSDRESS
Imagini Reale Da
Maneca Stil Regulat
Built-in Sutien Da
Design Spate fermoar
Tren Matura/ Tren Perie
Decolteu V-Neck
Tip De Element Rochii De Mireasa
Decor Dantela
Pentru Femeile Gravide Da
Rochie De Mireasa Tesatura Dantela

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare