UE/SUA/marea BRITANIE Flytec, 2011-5 Pescuit Instrument Inteligent RC Barca de nadit Jucării Dual Motor Pește Finder Navei Barca de Control de la Distanță de 500m Barca de Pescuit

i1196

37.04lei

-11.07

48.11lei

-23 %

Produs nou

Descrieri:

1. ABS inginerie material: corpul principal al navei este realizat din ABS, material de inginerie.Are o excelenta rezistenta la impact, rezistenta la uzura, rezistenta mare la zgarieturi si frumoasa atmosfera, care este stabil și puternic împotriva vântului și a valurilor.

2. De mare capacitate reîncărcabilă baterie: baterie de Litiu este mai rapid pentru a încărca și are o capacitate mai mare plasat în compartimentul de mijloc a corpului, care se poate realiza un bun echilibru și stabilitate, și o performanță mai bună.

3. Dublu-motor& Mari-sarcina de proiectare: coca adoptă dual-motor de design, două compartimente independente, care pot fi operate în mod independent, cu o capacitate de încărcare de aproximativ 1,5 kg.

4. Într-adevăr seama de 300 de metri, fără blocarea de control.Semnalul de control la distanță este mult mai stabil.Acesta poate fi realizat la distanță de control fără blocarea 300 de metri de mediu.Nu mai primește reținere de linie, și se bucură de confortul de tehnologie nelimitată.

5. Puternic dual motor design cu capac rezistent la apa de design eficient poate preveni interferențele de la chiuveta si alte elice

6. Dublu siloz design: este deosebit de important pentru a controla de punct fix a cuibărit în larg la pescuit mediul de ape!Cu-o poziție deschisă de design, fiecare momeala bin pot fi deschise separat și imbricate, cu o sarcină de mare!

7. Lumina de noapte adoptă puternică lumină albastră design.Se poate localiza și identifica direcția în zbor de noapte, și va juca un anumit rol în atragerea de pește.

8. Dedicat automate digitale de modulație de frecvență dispozitiv: circuit Dedicat și speciale automate digitale de modulație de frecvență de control de la distanță dispozitivul rezolva complet problema de interferență reciprocă atunci când mai multe nave de navigatie, de la distanță de control de la distanță este aproape, iar nava este scăpat de sub control.Operație simplă, puternică stabilitate, fără trepte de schimbare a vitezei, înainte și înapoi, împinge, flexibil la stânga și la dreapta!

9. Rezistență la vânt puternic: toată nava a fost impermeabilizate, care poate preveni eficient toate tipurile de scurgeri de apă fenomen, 3-4 nivel sigilii conduce de multe ori!

10. Puternic rezistenta, zgomot redus, consum redus de energie, navigatie continuă timp de 2 ore

Caracteristici:

Material: ABS & componente electronice

Dimensiuni(aprox.): 50*27*20 CM/19.68*10.62*7.87 în

Culoare: negru, verde

Detalii baterie: Coca: 7.4 V 5200mAH; control de la distanță baterie: 1.5 V AA*4 (nu include)

Timp de incarcare: 10-12 ore

Timp de utilizare: dureaza 2 ore

Culoare caseta dimensiune(aprox.): 59.5*32*19cm/23.42*12.59*7.48 în

Caracteristici produs: Înainte înapoi / stânga la dreapta

Viteza maximă: 5400 m / sec

Control de la distanță: o distanta de 300M sau mai mult

Produse includ:

Barca control de la distanță*1

Control de la distanță*1

Încărcător*1

Baterie*1

Manual de utilizare*1

Dublu siloz fix set accesorii *1 set

Etichete: dt rc barca, barca de nadit, camion rc, caz flytec 2011 5, autocolant marea britanie, flytec v007, barca rc, rc barca de nadit pește finder, barca de pescuit a navei, accesoriu vas

Tensiune De Încărcare 7.4 v 5200mah
Certificare 3C
Garanție /
Numărul De Tip -
Dimensiuni 50*27*20 CM
Modul Controler MODE2
Control De La Distanță Da
Material Metal
Coduri de bare No
Design Barca cu motor
Canale De Control 4 Canale
Avertizare /
Intervalul De Vârstă Adulti
Timp De Zbor dureaza 2 ore
3C Tip
Numărul De Model Pescuit Instrument Inteligent RC Barca de nadit
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand MINOCOOL
Sursa De Alimentare electric
Distanța De La Distanță 300M sau mai mult
Tip Ambarcațiuni Și Nave
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Viteza Max 5400 m / sec
Frecvența /
Caracteristici Mini
Timp De Încărcare 10-12 ore

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare