A6 Documente Sac Extinderea Dosar Document Curcubeu De Stocare 13 Buzunare Acordeon Organizator Rechizite De Birou Servieta Suport

i117274

13.01lei

-5.57

18.58lei

-29 %

Produs nou

A6 Documente Sac Extinderea Dosar Document Curcubeu De Stocare 13 Buzunare Acordeon Organizator Rechizite De Birou Servieta Suport

Puncte:

1、Premium Material: de înaltă calitate din polipropilena (PP) material plastic (non-toxic și nonradioactive), care titularul fișier nu este ușor să rupă și să se deformeze.E foarte stabil si 100% rezistent la apa.

2、A6 Dimensiune: 7" x 4. 5" x1. 45" ceea ce îl face potrivit pentru zi cu zi de depunere și stocarea de documente.

3、pe scară Largă Utilizare: simplu, elegant, de design, cu bomboane de moda haina este un loc ideal de organizator și decor pentru birou, scoala sau acasa, deplasare.

4、Modă și Portabil: 13 buzunar extinderea acordeon folder pentru a organiza documente cu ușurință.Portabil și cordon elastic de proiectare se asigură că fișierele sunt bine conservate și nu va fi întins.

5、Portofel Mic Design: Cu mici portofelul de design, suport de fișier este economie de spațiu, practic și rafinat.Este un perfect organizator pentru fișierele importante, documente, cărți, certificate, facturi, cupoane, chitanțe, cecuri, sau orice altceva.Puteți transporta dosar la oricând și de oriunde, care este un elegant extinderea buzunar.

Descrieri:

O Modă și Funcționale A6 Curcubeu Extinderea Folder

Avantajele Noastre:

1.Materiale impermeabile: din polipropilenă de înaltă calitate, la dosar este mai bine pentru a proteja fișierele și ușor de curățat.

2.Mai multe Funcții: 13 buzunare, împreună cu mici etichete colorate pot ajuta în mod eficient pentru a clasifica fișierele în scopul de a ridica ușor în afară important de la o mizerie de fișier gramada.

3.La modă Titularul Fișier: fișierul titularul are cutie cu design curcubeu separatoare, care este un drăguț și elegant curcubeu folder și puteți transporta oriunde.

4.Potrivit Ocazii: este nu numai un bun organizator în birou, la școală, acasă, etc, dar, de asemenea, cel mai bun cadou pentru copilul tau, familia și prietenii în Paști, de Ziua Recunoștinței și de Crăciun.

Caietul de sarcini:

Material: polipropilenă (pp) cu capac si clapeta textura: semi-transparent

Dimensiune pliată: 18 x 11.3 x 2.8 cm/ 7.1 x 4.45 x 1.1 inchi

Lista De Ambalare:

1 x A6 Curcubeu Extinderea Folder

Notă:

Vă rugăm să asigurați-vă Că este format A6.

Etichete: caz document, folder, acordeon document, professer servieta din piele, a4 acordeon, mare document caz, documente a4 folder, servieta barbati, servieta fișier, femeie servieta din piele

Element De Lungime 178cm
Articol Greutate 90g
Material Principal PP
Nume De Brand iSHINE
Compoziția Materialului PP
Interior Compartiment Interior
Exterior NICI unul
Mâner/Curea Tip Detasabila
Lățime Produs 2.5cm
Numărul de Mânere/Curele Alte
Înălțime Element 118cm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare