TIANJIE LR112 4G WIFI Router WiFi Mobile Partener de Călătorie Wireless de Buzunar Mobile Wifi Router masina wifi router Cu SIM Card Slot

i115054

139.69lei

-101.13

240.82lei

-41 %

Produs nou

Releated Produse:

LR112E/LR113A/LR113L/LR113D de sprijin de mai jos limbi:

Acest router este deblocat.Se poate lucra în mai multe țări.Model diferit acceptă diferite țări.Vă rugăm să verificați compatibilitatea înainte de a comanda.

LR112E:

FDD B1/B3; WCDMA B1. (Funcționează în majoritatea țărilor din Asia.)

LR113L:

FDD B2/B4/B5/B7 ; WCDMA B2/B5. (Munca în Nord și America de Sud.)

LR113D:

FDD B1/B3/B7/B8/B20; WCDMA B1/B8. (Locul de muncă în întreaga Europă.)

Note:

Acest router este unlcoked.Dar operatori diferiți au diferite benzi de frecvență în diferite țări.

Vă rugăm să verificați router dacă locul de muncă cu operatorul sau nu prin referindu-se mai jos de chat.Dacă ai țării, dacă nu, vă rugăm să contactați operatorul pentru a obține benzi de frecventa ruleaza sau check-in-ul de mai jos.

Vă rog să observați: 1.După cum știm cu toții că au atât de multe operator si frecventa din lume ,așa că vă rugăm să verificați frequancy de pe cartela sim în Comparație cu produsele noastre,dacă nu știi frecventa ,vă rugăm adresați-vă operatorul de prima. 2.Daca frecventa este corect ,dar nu poate connnect automat,pentru acest lucru poate introduce adresa ip ,apoi setarea APN-ul de la sim(informații puteți consulta operator) 3.Dacă semnalul este instabil, puteți gestiona, de asemenea, pagina de setări, de blocare 4G sau 3G, poate îmbunătăți în mod eficient stabilitatea rețelei.

1) 7 zile nici un motiv să se întoarcă mărfurilor.

2) 12 luni produce garanție limitată pentru produsele cu defect.

3) Dacă doriți să trimiteți înapoi produsele defecte,vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți imagini sau video,vom discuta despre metoda de a rezolva această problemă cu tine.

4) vă Rugăm să trimiteți produsele defecte în termen de garanție prriod .

5) Ne vom asigura că produsele sunt pe deplin protejate în livrare atunci când ambalare,și vom face noastre cele mai bune pentru a preveni deteriorarea la transport.

100% Adevarata.

1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile ,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire,motiv specific pentru a reveni,și po ta#.

3) va Vom returna INTEGRAL WINNIGN VALOAREA OFERTEI,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse,DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la I-dt.ro.SAU,puteți alege să aveți un înlocuitor.

1)Vom accepta Alipay.West Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesul de ESCROW.

2)Plata trebuie să fie făcută în termen de 2 zile de la comanda.

3)Daca nu poti verifica afară imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile.

Notă: Dacă ați decis să cumpere acest element,vă rugăm să acorde cât mai repede ca tine poate,astfel încât să putem livra la tine mai repede.

1. Specializată în dispozitive de comunicare de peste 10 ani.

2. Toate produsele au CE si Rohs certificare.Fiecare element va fi testat înainte de expediere.

3. Servicii profesionale post-vânzare.Oferim 1 an garantie pentru fiecare produs.

4. Transport gratuit prin Elvețian/Singapore Post Air Mail pentru peste 100 de țări.

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. 2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect. 3. UPS, DHL, FEDEX și TNT express shipping ia, de obicei, 3-5 zile lucrătoare depinde de țară.EMS express shipping, de obicei, durează 5-8 zile lucrătoare depinde de țară.

Hongkong Post Air Parcal, China Post Air Parcel: Ca de obicei, nava în Asia, Occidentul Euro, statele UNITE ale americii aproximativ 7-15 zile;

America de sud, orientul Mijlociu, orientul Euro, Africa jurul 15-60 de zile.Se va lua 1-2 zile lucrătoare pentru livrare în China.

4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.

Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.

Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

Etichete: asus cartela sim router, pocket router wifi, mini router wifi, se adapteze wifi, 4g router, rapel wifi, 220v router, gps wifi 4g, wifi router wi, managable 4g router wifi

Cu Fir Rata De Transfer 150 Mbps
Cu Funcția De Modem Da
Numărul De Model LR112-12
Porturi WAN 1 x 10/100Mbps
Max. Rata de Date LAN 150Mbps
Pachet Da
Numărul de Interfețe USB 1 x USB 2.0
Suporta WDS No
5G Wi-Fi Rata de Transmisie NICI unul
Transmisie Wi-Fi Standard 802.11 n
Nume De Brand TIANJIE
Tip Wireless
Cerere Mini Wifi
Origine NC(de Origine)
Porturi LAN 0
Standarde Și Protocoale Wi-Fi 802.11 g
Funcția Firewall
Acceptă WPS No
2.4 G Wi-Fi Rata De Transmisie 150 Mbps
Wi-Fi Suportate De Frecvență 2.4 g

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare