Albastru Perete Vopsit-Nou-Născut Copii Portret Cu Fundal Albastru Nor Vopsea De Perete De Fundal Tort Sparge Studio Foto Elemente De Recuzită

i11168

16.43lei

-12.43

28.86lei

-43 %

Produs nou

Diferența De Culoare:

1.Ple ase rețineți că fiecare calculator are altă culoare și setările de rezoluție așa de culori afișate pe ecran pot varia ușor de la real .

2.Imprimare efect, în funcție de setările.Nu putem oferi restituiri sau înlocuiri de elemente care avea ușoare variații de culoare.

3.Imaginea arată diferența dintre site-ul prezinta si real fundaluri după tipărite.

4. Ușoară aberație cromatică este normal.Am făcut tot posibilul pentru a da o culoare descriere a fiecărui context.Dacă nu puteți accepta, vă rugăm să cumpere cu prudență.

Pachet:

Pachetul trimite pliat.Pot exista unele mici riduri atunci când îl obține,dar este ușor pentru a elimina rid:

(1)rulezi strâns cu un cilindru pentru 3-4 zile,totul va fi ok.

(2)de Căldură cu un fier de călcat pe partea din spate a elementului,atunci ea va fi din nou netedă.Te rog, nu călcat în partea din față de fundal sau lasa fundal atingeți de apă, pentru că va distruge pe fundal.

Dacă comanda este mai mult,am, de asemenea, nava laminate.

FAQ:

1.Q: Cum să personalizați fundalul?

A: (1)Dacă nu ați plasat comanda, vă rugăm să ne trimiteți informații personalizate care includ imagine, dimensiune, culoare și cuvinte.Designerii noștri vor proiecta pentru tine.

(2)Dacă ați plasat comanda, și doriți pentru a personaliza fundal, vă rugăm să trimiteți informații personalizate pentru noi, dupa ce a comandat.Dacă nu am primit personaliza e-mail 12 ore mai târziu, ne va livra produsul comandat.

2.Q: Cum pot anula comanda?

A: vă Rugăm să ne e-mail și vă putem ajuta să anulați comanda în termen de 12 de ore.La Comanda de peste 12 ore au fost fabricate sau livrate și nu pot fi anulate.

3.Î:Cum pot trimite fișiere de la tine?

A:vă Rugăm să trimiteți informațiile care includ dimensiunea, cuvinte, și de înaltă calitate de imprimare fișiere la e-mail nostru: [email protected]

4.Q: Când pachetul nava?Cât de mult se poate de livrare?

O:pachetul în mod normal, nava în termen de 2-3 zile.Și standerd shippeing de servicii, în mod normal, nevoie de 15-40 de zile de la livrare.Dacă ai nevoie de ea urgenttly, vă rugăm să alegeți exprima serviciu de transport maritim.

5.Q: Va exista tarife?

A:Vom încerca noastre cele mai bune pentru a reduce declarația vamală de preț pentru tine.Potrivit platformei reguli, trebuie să-l suporte de unul singur, dacă tariful este generat.

Buna ziua, Stimate client, Dacă sunteți nerăbdători să Ia pachetul, vă rugăm să contactați-ne pentru a alege rapid de transport maritim.dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați.Vă mulțumesc pentru sprijin și încredere.Suntem fotografie de fundal din fabrică, Dacă aveți un ordin de mare, va rugam sa ne contactati.Noi vă va oferi mai multe reduceri, speranța noastră de cooperare pe termen lung.Bine ati venit la magazinul meu, în orice moment!

Etichete: fondul tort, fundalul albastru, nor alb de fundal, tort sparge fata, fundal de cai, smash tort decor, gol de sticlă, la mulți ani de vinil fundaluri pentru fotografie, aur cakesmash tinuta, fondul de ziua

Numărul De Model MEHOFOTO
Pachet Da
Dimensiune customized to any size
Fotografie De Nunta Fundaluri copiii de fundal
Stil scenic
Personalizate nume,data,orice cuvânt poate fi schimbat
Tip Spray De Vopsit
Latime Max 300cm(10ft)
Aplica Studio foto,fotografii, fotografie, fundaluri
Material Vinil&Poliester
Nume De Brand MOCSICKA
Origine NC(de Origine)
Pot fi spălate Poliester numai
Personajul copil,Copil,petrecere,Fotograf ,mireasa si mirele

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare