Copii cu Blană Slide-uri de Femei Pufos de Blană de Raton Papuci Fata de Blană, Pantofi în aer liber Doamnelor Sandale Femei Pluș Acasă Flip Flops

i110906

12.22lei

-9.21

21.43lei

-42 %

Produs nou

Nota 1 : vă Rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului.Nota 2 : Am trimis pantofii potrivit NC dimensiune , Dacă veți găsi acolo sunt 3 tari pantofi dimensiune, trebuie doar să utilizați NC dimensiunea diagramă pentru a verifica dacă pantofii ați primit, în alte țări, dimensiunea poate fi ignorat Nota 3 : Stai drept pe o hârtie, marca puncte de cea mai lungă față deget de la picior și călcâi, lungimea dintre două puncte este lungimea piciorului.Nota 4 : lungimea piciorului stâng și piciorul drept pot fi ușor diferite , vă rugăm să măsurați mai mare.Nota 5 : în Cazul în care picioarele sunt cred că și-n lat, vă sugerăm să alegeți o mărime mai mare.dacă ele sunt înguste și subțiri, vă sugerăm să alegeți o dimensiune mai mică.Nota 6 : vă Rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului, (nu alege dimensiunea în funcție de țara dumneavoastră dimensiunea de obicei !!!) "CN" Dimensiunea este numai pentru referință, doar încredere în lungime picior!Nota 7 : NE dimensiune 7 (23cm).Acest 23CM nu este branț lungime sau talpa lungime, înseamnă lungimea piciorului numai.

1. Atunci când cumpărătorii sunt mulțumiți de produsele noastre, acesta va fi cel mai mare ajutor. (Dropshipping și cu ridicata) 2. Există un cost fix în spatele fiecărui produs.Preturi mici de la alti vanzatori nu înseamnă de bună calitate. (Acceptă cu amănuntul) 3. Propria noastră fabrică este, în esență, de calitate și ieftine. (Avantaj) pentru Copii cu Blană Slide-uri de Femei Pufos de Blană de Raton Papuci de Fata Blană Papuci Sandale în aer liber, Acasă, papuci de sex Feminin Pantofi de Pluș Culori:Ca NE-a arătat Dimensiune:4/5/6/7/8/9/10/11/12 Sfaturi de Dimensiuni: - dimensiunea în pantofi este dimensiunea Chinez; Nostru NE-a dimensiune nu este standard, NE-dimensiunea; - ar trebui să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului.

Plata: 1).Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți orice cereri. 2).Vă rugăm să plătească pentru comanda în termen de 2 zile după ce plasa comanda. 3).Vă rugăm să asigurați-vă că Adresa / Numărul de Telefon (mobil) /Cod Poștal ai plecat sunt corecte.Ne va livra produsele la tine în funcție de adresa în I-dt.ro ordine.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa, vă rugăm să ne e-mail înainte de a livra pachetul. 4).Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe locale sau fiscale din țara dumneavoastră.Transport gratuit prețul nu include taxele de Import.Transport: 1).China Post Air Mail, de obicei, durează aproximativ 15-40days pentru a ajunge la adresa dvs. (în vacanțe este nevoie de mai mult timp); EMS are nevoie de 5-10 zile lucrătoare; Fedex are nevoie de 4-8 zile lucratoare, DHL și UPS durează 3-7 zile lucrătoare. 2).Noi nu suntem responsabili pentru nici o intarziere a ordinelor dacă ne-au trimis ei.Deoarece viteza de transport este în afara controlului nostru. 3).Orice taxe sau comisioane de import sunt cumpărător?responsabilitatea. 4).Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice problemă de transport, noi va oferim răspuns satisfăcător.Nu supună un diferend opțional.Vă mulțumesc din nou!!Feedback-ul : 1).Feedback-ul pozitiv este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați 5 stele în feedback-ul la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Noi va oferim cel mai bun preț și servicii mai bune atunci când face o comanda data viitoare. 2).Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe I-dt.ro.Ne va ajuta pentru a rezolva problema.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Am înțeles nefericirea s-ar putea avea în cazul în care comanda nu merge bine, dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi mulțumit de rezultate. 3).Ne pasă de fiecare client, și va fi întotdeauna gata să vă ajute.Sperăm să stabilească pe termen lung relație de afaceri cu tine!Blană de vulpe papuci de casă Note 1. Adopta tehnologia de cusut, toate noastre de blană de vulpe este cusute pe partea de sus a papuci de casă, fără nici un fel de lipici. 2. Nu toate blană de vulpe este acoperit pe toată partea superioară.Diferite papuci de casă bucurați-vă de diferite blană de vulpe în dimensiune.Dar dimensiunea normală ar trebui să fie 4x11cm.Și 0-0.5 cm de eroare este acceptabe. 3.Ca transportul internațional pe distanțe lungi, Blana de Vulpe a fost stors, atunci Când ați primit pachetul , puteți utiliza un uscător de păr suflare sau loc într-o zi, se va natural pufos . 4. După comanda dumneavoastră, sunteți implicit de a cunoaste toate cele de mai sus.Dacă orice minte, te rog să te gândești mai mult înainte de a dvs. de plată.

Etichete: ozzeg blană diapozitive, bratara prieten, blana slide, sandale femei, popigist de sex feminin pantofi, domnilor sandale de vara, blana cu papuci de casa, bucătărie tong, larg pufos glisante, ka acasă papuci

Numele Departamentului Adult
Zapatillas de mujer pantoffels vrouwen
Cu Platforme No
blană diapozitive Femei Slide-Uri
Toc De Tip Plat cu
Branț Material EVA
Material De Sus blana
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Pantofi pentru femei Femei Papuci
pufoase, papuci cu blană papuci
Înălțime Toc Mici (1-3cm)
Nume De Brand CHAXIAOA
kapcie damskie Pantoufles femmes
blana diapozitive papuci de interior
Model Tip cu dungi
blana sandale pufos diapozitive
papuci de casa papuci de pluș
Materiale De Captuseala Sintetic
Pantofi de sex feminin Acasă Papuci
Material De Talpa EVA
Tip De Element Papuci
Numărul De Model Y87
Element De Moda Superficial
Locul Aplicabile În afara
Sezon Vara
flip flops pentru femei Papuci de blană
Origine NC(de Origine)
Pantofi Tip De bază

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare