IP-54155B Putere Original bord 2243sw 2494LW 2413LW 2443BW BN44-00226c 14pin de lucru utilizate

i108522

66.07lei

Produs nou

Descriere

garantie : 90 de zile de la licitare

Pachet : 1buc placa

Această parte poate lucra în mai multe modele diferite; verificați înainte de licitare.

Dacă aveți nevoie de o altă parte la acest TELEVIZOR, asigurați-vă că pentru a verifica noastre alte anunturi ca poate am alte piese de la acest model mai este disponibil.

Dacă nu cred că avem cel mai bun pret pe o parte, apoi face o oferta !Mai rău care se poate întâmpla este să ne refuza-o.

Transport

Transport & Livrare

Tara

Singapore / hong kong posta (transport gratuit)

7-20 bussiness zile

Toate țările

Epacket (transport gratuit )

8-15 bussiness zile

Australia, Canada, Franța, Israel, Norvegia, Rusia;

Arabia Saudită;

Ucraina; Marea Britanie, Statele Unite Ale Americii

Euro business parcelă (mai ieftin)

7-15 bussiness zile

Franța; Spania; Italia, Olanda, Grecia, Suedia

Euro business parcelă (scump)

7-15 bussiness zile

Belgia, Portugalia, Ungaria, Polonia, Slovacia, Slovenia, Olanda, Grecia, Irlanda, Danemarca, Luxemburg, Cipru, republica cehă, Estonia, România, Finlanda, Malta, Bulgaria, Letonia, Lituania, Austria

Express post

3-7 bussiness zile

Toate țările (contactați-mă pentru a obține poștale)

Vom testați cu atenție fiecare element înainte de expediere.

Calitatea este garantata!

Note:

Cumpărătorii Internaționale Vă Rugăm Să Rețineți:

- Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

- Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

-Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc.

- În calitate de cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda de peste hotare.Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.

Returnare Și Rambursare

Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.

Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție.Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte.În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată.De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile.

Etichete: consiliul de putere samsung, 2443bw, bn4400771a, placa invertor samsung, bn44 alimentare, bord samsung tv, consiliul de alimentare, bn44 bord, k 75l2, putere original bord

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand huanshengtu

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare