50pcs de Plastic, Pungi de Cumpărături, cu Mâner Pânză de Sac de Depozitare Ambalare Cadou Geanta Petrecere de Nunta de tip Boutique de Transport Mâner de Plastic Pungi

i107600

43.94lei

-2.31

46.25lei

-4 %

Produs nou

1.Nume : 50pcs de Plastic, Pungi de Cumpărături, cu Mâner

2.CANTITATE: 50buc/lot

3.Dimensiune: aproximativ 20x23cm

4.Material: plastic

5.Design: ca imagine

Livrare :

1.Suntem fabrica de furnizor, dacă vrei să cumperi larege cantitate,am să-ți dau en-gros de reducere,dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați înainte de a plăti,multumesc.

2. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

3. Te rog, spune-ne adresa ta corecta după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe adresa dumneavoastră în Ali express, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

4. În mod normal, este nevoie de 10-30 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express.Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

Taxe De Import

1.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care sunt în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

Etichete: mâner sac de plastic, lama pungă de hârtie, magazin pungă de hârtie, articol de îmbrăcăminte din material plastic ambalare saci, plastic pakaging saci, pomul de crăciun container, de blocare zip, grăsime de focă, mare boutique pungi de plastic, geanta carucior supermarket

Material Plastic
Nume De Brand icraft
Numărul De Model D7-3
model Scrisoare
Numărul de Pc-uri 50pcs
Origine NC(de Origine)
Dimensiune about 20x23cm
Ocazie de anul nou

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare